kalitesiz çin motorları ve getirenlerin tutumları

bide hala çin malı motorları savunan var ya ben ona yanıyorum :mrgreen:

çin malları piyasamızda yeniler. 2-3 yıllık bir tarihleri vardı. foyaları yeni yeni çıkıyor ortaya. kafasında kuş beyni kadar aklı olan kimsenin şu saatten sonra çin mallarını savunabileceğini sanmıyorum. para bahane değildir. zira kalitesizliğinden dolayı sadece sinyal lambaları bozulsa, freninden ses çıksa, motor paslansa ucuzluk bir bahane kabul edilebilirdi.
ancak; tekerin fırlaması, debriyaj halatının kopması, arka fren kampanasının kırılarak kopması... bunlar hayati risk taşır ve bu gibi şeylerde PARA BAHANE EDILEMEZ.
zaten trafikte yeterince risk taşıyan motosikletlerin üstüne bile bile ekstradan risk almanın anlamı yoktur. evden işe işten eve geliyorum günde 3-5 kilometreyi geçmiyorum demekte burda yanlış oluyor. ne zaman tekerim kopacak, frenip parçalanacak,benzin depom yarılacak diyerek motor sürülmez.

ama en çok neye kızıyorum biliyor musunuz? bu motordan daha da kalitesiz olan "ithalatçısına" kızıyorum.
TEBRIK EDIYORUM SENI MOTOMAX, KALITESIZLIĞIN ve UMURSAMAZLIĞIN ANCAK BU KADAR OLURDU.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar