kaliteli ikinci el kask arıyorum

darjeling' Alıntı:
yaws zaten kask 25 ytl bişey 2. elimi olurmuş?
25'e degil 15'e de kask var!!! ama seni ne kadar korur, elinden dusursen kırılır!! basligi atan arkadasim, kaliteli bisey al, sıfırı 100ytl'nin altında olan kasktan hayır gelecegini sanmam, guvenlik en onemli konu, bu konuda taviz verme! bol sans...

bencede git yeni bir kask al kaskın ikici eline karşıyım ben şahsen kredi kartı çek birşeyler yap ama iyi yeni bir kask al:silent:

boy

Arkadaşım bence hiçbir zaman 2.el kask alma. Onun yerine Nolan N61 serisi kasklar var ve fiyatları çok uygun. 100 USD civarında.

ben piyasda araştırma yaptım 230 ile 300 avro arasında değişen kaliteli kasklar var.ben bunların ikinci ellerinden bahsetmiştim dostlar.sizce bu kaskların ikinci elleri alınmazmı.bu kaskların iç kısımları yıkanabilir olanlardan.

Catdog adlı arkadaşta bi kask ve bide mont vardı. Motorunu ben almıştım ebat uymadığı için aksesuarı almamıştım. Bir bak ulaşabilirsen belki anlaşırsınız..

hocam shark marka sıfır kask var bende.. acık agızlı.. hıc kullanmadım motoru degıstırdıgım ıcınde artık kullanamıycam. dusunursen sıfırı kac lıra ıse % 15 altına verebılırım... beyaz kask

ertug001' Alıntı:
ben piyasda araştırma yaptım 230 ile 300 avro arasında değişen kaliteli kasklar var.ben bunların ikinci ellerinden bahsetmiştim dostlar.sizce bu kaskların ikinci elleri alınmazmı.bu kaskların iç kısımları yıkanabilir olanlardan.

Kask boy yüksekliğinden 1 kere yere düşmüş olsa bile özelliğini kaybettiğini biliyormuydun?

ben COX marka kaskımı satıyorum... istersen 120 YTL ye veririm sana... darbesi falan yok... çok temiz... satış sebebim kilo aldım.. yanaklarımı çok sıkıyooo....

Kaskta hiç bir zaman cimrilik etme. çünkü hayatını koruyor eğer kendini seviyorsan sevdiklerini üzmek istemiyorsan parana kıy borç harç iyi birşeyler al... hem kredi kartına 12 taksit yapan yerler var...

Airoh aldım sport dun aldım 175 Ytl ye ( esim icin ) Bende de var 1 yıldır kullanıyorum . Canına ne kadar deger verdıgın taktıgın kaskla alakalı bence... Birde kafana her kask olmaz . Kask alırken basın ıcınde gezmemeli v.s arastır cok ince noktaları var ...

:farao: yaw 1 el almayaın 0 alın su kaskları canınızdan onemli mi paranız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar