- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Umarım ben de kısa zamanda motosikler dünyasına gireceğim. Uzun zamandır artan trafik ve park sorunu dolayısıyla motosiklet almayı düşünüyordum. İzmir'de yaşıyorum. İş yerim Buca'da. Zaman zaman çankaya, şirinyer, karabağlar vb. yerlerde işlerim oluyor ve arabamla gidiyorum. Hem trafik sorunu hem de park sorunu artık bıktırmaya başladı. Ayrıca arabayı da eşime vereceğimden kendime bir motosiklet almayı düşünüyorum. ama önce yıllardır almadığım a2 ehliyeti almam lazım. Neyse aklımda scooter alma niyetim var. Vites zor geliyor. Ayrıca daha basit gibi scooter kullanımı. Biraz araştırma yaptım ve aklıma Honda'nın PCX modeli yattı gibi. Temiz görünen 2. elleri 7.000 - 8.000 TL civarında var. Benim motor için maksimum bütçem 10.000 TL (ehliyet+motor+kask ve ekipman+sigorta vs.). Motosiklet çok hoş bir görüntüye sahip ve sonuçta Honda. Sanırım 2 seçeneği var PCX ve PCX 150. Biri 125 diğeri 150 cc. Arasındaki fark nedir ? Hangisini tercih etmeliyim. Piyasada çok scooter markası var. Sizce bu tarz kaliteli ve görünümü de güzel daha uygun fiyatlı (bakım ücretinin de uygun olması lazım) bir scooter tavsiye eder misiniz? Hangi modeli neden tavsiye ettiğinizi de paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: