Kalite mi boy mu?

Herkese merhaba. Öncelikle belirtiyim ki ilk motorum olmiycak ve ikisi hakkında da bilgiye sahibim ikisini de deneme kullanma fırsatı oldu, hangisi daha iyi diye sormuyorum. Ne yapmalıyım diye soruyorum :)

Sıfır olarak hyosung gv250 ve Regal Raptor 350 daytona arasindayim. İkisini de uygun fiyata alabilicem. Neden ikisinin arasında kaldığıma gelirsek boyum 1.90. Gv nin daha kaliteli daha sağlam olduğunu biliyorum. Fakat altımda çok küçük kalıyor.

Daytonanın avantajı ise 350 olması ve kasa olarak boyuma daha uygun olması. Çoğu zaman artçı ile yol yapıyorum. Gv resmen saplanmış gibi duruyor. Bildiğiniz kelebek modeliyim üstünde.

Sizce goruntusune aldırmadan kaliteli olduğu için Gv mi almalıyım yoksa 350 olmasının avantajı ve altımda daha güzel durmasindan dolayı daytona mi?

Fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
İkisinin de avantajlarını dezavantajlarını biliyorsun.Sonuçta sen kullanacaksın öncelikle yaptığın seçim senin içine sinmesi gerekli.Ben olsam eğer imkanım varsa öncelikle ikisininde bir üstüne biner hangisinin oturuş pozisyonu senin vücut yapıma göre daha rahat onu bir öğrenirdim.Bu arada benim 1.87 lik bir arkadaş benim GV 250 yi bi kere kullanmıştım altında o kadar da küçük durmuyordu.Ek olarak Daytonaların tekerlek mesefesi biraz uzun olduğundan manevra kabileyetide biraz GV 250 ye göre daha kötü gibi.

Son düzenleme:
İkisinin de avantajlarını dezavantajlarını biliyorsun.Sonuçta sen kullanacaksın öncelikle yaptığın seçim senin içine sinmesi gerekli.Ben olsam eğer imkanım varsa öncelikle ikisininde bir üstüne biner hangisinin oturuş pozisyonu benim vücut yapıma göre daha rahat onu bir öğrenirdim.Bu arada benim 1.87 lik bir arkadaş benim GV 250 yi bi kere kullanmıştım altında o kadar da küçük durmuyordu.Ek olarak Daytonaların tekerlek mesefesi biraz uzun olduğundan manevra kabileyetide biraz GV 250 ye göre daha kötü gibi.

İkisini de kullandım oturuş pozisyonu olarak ikisinde de bi sıkıntı yasamadim. Rahatsız etmiycek gibi. Fakat baktığımda gerçekten küçük duruyo altimda. Çevreden aldığım yorumlarda böyle. Bu beni gv den sogutuyo. Fakat V motor olması ve Regalden kaliteli olması da tekrar gv ye ısınmamı sağlıyo. Ciddi kararsizim yani :)

Gv 250 derim cunku v motor var :)

Özellikle en büyük artısı o zaten gv nin :)

gv 250 al bence sonuçta 250 lik motor,fazla bir görüntü bekleme,kalite ön planda olmalı.daytona büyük cc taklidi yapıyor bana göre,gv 250 sonrasında 600 üstü cruiserlerle yola devam edilmeli bence.gv250 yi satarken de zorlanmazsınız.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Gv 250 yi yan çanta,koruma demiri,farklı gidon gibi modifiyelerle belki biraz daha iri gösterebilirsin.Bir de motosikletin üstündeyken birisine bir kaç fotoğraf çektir,incele üstünde küçük durup durmadığına sen karar ver.Daytona 350 cc olmasına rağmen kağıt üstünde teknik verileri 250 cc lik GV 250 ye çok yakın.

Gerek malzeme kalitesi gerekse de elinden çıkartmak istediğinde daha kolay olacağı için GV250.

Super Moderator
iki motosiklet hakkında da hic bir fikrim yok, sadece kalite tesadüf değildir diyorum.

Hyosungun bilinen pek çok kronik problemi olsa da regal ile kıyas bile etmemek gerekir. Sürüş zevki ve konfor olarak her türlü gv derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar