- Konu Yazar
motosiklet botum yok bu ara normal bot ile idare etmem lazım ancak normal botum değil de bir küçük botumla geçen sürmüştüm çok zorlanmıştım vites arttırırken. ayağı ilk önce aşağı indirip sonra yukarı çıkartıyordum. gerçi şunu fark ettim asıl vites değiştirme de o şekildi ve onu yapmadığımı yandan ayağımı aşağı aldığımı fark ettim normal ayakakbıda tabi o botta mümkün değil.
her neyse konu şu; var mı kalın tabanlı ayakkabıyla motor sürmeye alışan? alışılıyor mu bu merete botla binmeye. seneye kışa anca motor botu alırım bu kış çok borca girdim o yüzden yağmurlu havalarda botla motora binmeyi düşünüyorum ama zor gibi.
gerçi geçen orta kalınlıkta ayakakbı giydim onda sağ arka fren pedalını dahi hissetmiyordum. basıyor muyum acaba diye 100 kez düşünmüşümdür
her neyse konu şu; var mı kalın tabanlı ayakkabıyla motor sürmeye alışan? alışılıyor mu bu merete botla binmeye. seneye kışa anca motor botu alırım bu kış çok borca girdim o yüzden yağmurlu havalarda botla motora binmeyi düşünüyorum ama zor gibi.
gerçi geçen orta kalınlıkta ayakakbı giydim onda sağ arka fren pedalını dahi hissetmiyordum. basıyor muyum acaba diye 100 kez düşünmüşümdür