"Kaleden At Beni, İn Aşağı Tut Beni" Gezisi...[Trabzon MT]

Motosikleti
Honda Crf250L
bugün de son gezimizi yaptık..aralıkta ben de asker:)

Fotoğraflar ve anlatım ile çok daha güzel bir gezi olmuş arkadaşlar.
Tekerinize sağlık arkadaşlar.

@volkanix;
sanada hayırlı tezkereler:rendeer:

Yalnız bir şeyi merak ettim. Önceki gezilerinizde de denk gelmiştim bu fotoğrafa.
KeoS'un siyah gt250r'da neden plaka yok?:silent:
p1070472m.jpg

Motosikleti
Honda Crf250L
keosun plaka var çamurlukta gömülü:))

Fotoğrafları dizi gibi seyrettim valla çok güzel yorumlamış arkadaş :mrgreen::p
Birde plakalığı unutmuşmu arkadaş aslında kolaydı çıkartmasıda neden uğraşmamış acep.

Son düzenleme:
bu fotoğraf aynı haberlerde çıkar ya falan örgüte mensup militanlar cafede umarsızca çay içerken görüntülendi diye:queen:
benimde aklıma geliyor
mt (motsiklet terörü) üyesi iki militan bir fotoğraf makinesi örgütsel dökümanlar ve çaylarıyla birlikte ele geçirildi
daha önce rizedeki gezi eyleminede katılan militanların elebaşı olan elint son anda kaçarak izini kaybettirdi:queen:

"Yüzüncü Yıl Üniversitesi fakülte hastanesinde görevli memur OTOPSİCİ hyosung 650 comet marka motosikletinin artçı koltugunun altında 1 kg uyuşturucu ile yakalandı. " Haberi nasıl olurdu otopsici:mrgreen:

@ overcloud
teşekkürler
3K?

--
@ uthec
hakkaten dünkü gezimiz nerede?
böyle süper bir konu da dünkü gezimize isteriz:)

bunu bir itiraf olarak alehine kullanabilir miyiz? :queen:

hacı Van'dayım biliyosun hangi şehire gidersem gideyim plaka 65 ya mutlaka durdurup uyuşturucu araması yapıyolar:queen:
hatta benim ev sahibim laz trabzon çaykaralı adamın plaka 65 diye trabzon içinde linç ediyolarmış nerdeyse adam kendini zor atmış karakola karakoldada arabasını uyuşturucu varmı diye aramışlar bide:queen:

Çok güzel gezi olmuş tebrikler :) 3 motosikletin kısır döngülü karşılaştırmalı sorularına da güzel cevap olmuş :)

@volkanix:
Hayırlı tezkereler dostum... Her şey gönlünce olsun...

hacı Van'dayım biliyosun hangi şehire gidersem gideyim plaka 65 ya mutlaka durdurup uyuşturucu araması yapıyolar:queen:
hatta benim ev sahibim laz trabzon çaykaralı adamın plaka 65 diye trabzon içinde linç ediyolarmış nerdeyse adam kendini zor atmış karakola karakoldada arabasını uyuşturucu varmı diye aramışlar bide:queen:

otopsici üste 1000 tl verirsen takasa girerim.Malum 77 plaka:p

Motosikleti
Honda Crf250L
dünkü gezi fotolarını düzenliyorum..konusu bu gece geç saatlerde ya da yarına anca yetişir..bugünde ailecek trabzondaydık yine yoruldum..3 gündür dinlenemedim adamakıllı:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar