kaldırımda duran motoruma ceza yazdılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir de şöyle bişe var, bizim halkımız polise karşı biraz saygısız . yanlış anlama , sen polise saygısızlık yaptın demiyorum ama polislerde artık doğal bir mekanizma oluşmuş ve en ufak birşeyde dahi çok sert bir konuşma üslubu kullanıyorlar.Bizim deli dolu insanlarımız da polisin bu üslubuna aynı şekilde karşılık verince olay içinden çıkılmaz hale geliyor , bu durumda abuk subuk sebeplerden ceza yemek kaçınılmaz oluyor. Halbuki birazcık alttan alsak eminim polis yumuşayacaktır.Bilmiş bimiş konuşuyorum biraz ama yaşadığım bir kaç olayı baz alarak yazıyorum bunları.

Bir de şöyle bişe var, bizim halkımız polise karşı biraz saygısız . yanlış anlama , sen polise saygısızlık yaptın demiyorum ama polislerde artık doğal bir mekanizma oluşmuş ve en ufak birşeyde dahi çok sert bir konuşma üslubu kullanıyorlar.Bizim deli dolu insanlarımız da polisin bu üslubuna aynı şekilde karşılık verince olay içinden çıkılmaz hale geliyor , bu durumda abuk subuk sebeplerden ceza yemek kaçınılmaz oluyor. Halbuki birazcık alttan alsak eminim polis yumuşayacaktır.Bilmiş bimiş konuşuyorum biraz ama yaşadığım bir kaç olayı baz alarak yazıyorum bunları.

sanırım haklısın :cat: ... ....

Yaya kaldırımına park etmek yasaktır geçenlerde bi tane runner a gözümün önünde ceza kestiler çocugun ehliyeti de kaskt yok bissürü uğraşmıştır herhalde.

aslında ceza uygulaması doğru.motosiklete park cezası
yok,olmaz diye bir kural yok.bundan sonrası çok tehlikeli artık
hele birde istanbul gibi büyük şehirlerde belediye gelirlerini arttırmak
için sokak aralarında kapı önlerindeki araçlar ücrete bağlandığı zaman ki
bu çok yakın kaynaklar tüketile tüketile olaylar bu noktaya vardı,görün bakın
bizlerde arabalar gibi bol bol park parası,ceza vs ödeyecez.ilerde motosikletin
park kolaylığı esprisi kalmayacak:pale:

cok kıl bı polıs herhalde bı ılk gun ıcınde odersen %20 sını yada 1 hafta ıcınde odersen %20 ındırım ole bıse vardı herhalde

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler tam olarak yüzde kaç indirim yapıolar ya:silent:
biri diyo %20 biri %25 biri diyo %30:silent:

yavv ortalamasını bul işte,ben öyle hatırlıyorum:) zaten 55 ytl'nin 25-30-20 pek bişey değiştirmez

arkadasım zaten cok bı para deıl 55 ytl (ceza ıcın) %20 ındırım desek en fazla 45 odersın

bunda ne var...yanı bence ilginç değil...kaldırıma ne olursa olsun araç parketmek yasak...hatta sen ona ceza kestiklerine şükret bence...geçenlerde tvde gosteriyodu..adam kaldırıma oturmus gazete okuyo diye adama ceza kesmısler...
burası turkıye

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kaldırımda durdum dıye polıs ceza yazdı sız ne dıosunuz kalk gıt lan dedı 55 ytl yazdı=)):p

kaldırımı işgal eden motorlu araçlara ceza var motor dahil

kaldırımı işgal eden motorlu araçlara ceza var motor dahil
arkadaşlar eds elektronik denetleme sistemleride emliyet şeridi ihlalinde ceza yazıyor
dikkat edelim

ya ınanamıoyorum yaaa hem motosıkletler ıcın park yerı yapmıyorlar hemde sonra bole ceza kesıorlar...evet kaldırıma park yasak olabılır ama sen yaptınmıda motsıklet park yerı de gıdıp oraya koyalım...bazen polıslerın ısınede akıl sır ermıyor...

valla birde kaldırımlardaki jeeplere kesseler ya...

Motosikleti
Forza 250
15 gün icinde ödersen %30 indirimin var haberin olsun
Bende geçen hafta arabamı kaldırıma parkettim diye yedim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar