Kalbi olan izlemesin !!!

bütün harleycilerin hıyar gibi giyinmesi şart mı? bu bir kural mı acaba?
bu arada o kadar harley arka arkaya giderken ne ses çıkmıştır düşünmek bile istemiyorum.

yav adamlar okadar parayı verdikten sonra napsınlar mecburen oyle giyiniyorlar:mrgreen:
salaklıkları giyimlerinede yansıyor..
bi tane taksimde adam g ördüm boy 160 falan altında harley classic gidona zor uzanıyor kafasında sadece ortasını kapatan bir tas ve bu kendıne motorcu diyor...
amannn öyle mutluysa olsun...

Adamlar hicte hiyar gibi giyinmiyor , belkide onlar bizim icin ayni seyi dusunuyorlar. Trans America Harley cileri gercekten hayatlarinin cogunu motor uzerinde geciriyorlar. Bence bu bir efsane.Bunu anlamak zor olsa bile.

bu arada aybiketa Manowar icin cok saol tam oturmus olaya.Kulak zevkim senlendi sayende daha boyle gusel linkller var ise elinde ozelden atarsan sevinirim

amerikada harley Türkiyede mobilet.pedalla gitsin.ittir çalışsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amerika'da Harley, Türkiye'de Kanuni :queen: :rendeer:

Yaw benim kalbim var ama bi şey olmadı yoksa senin kalbin yok mu ? Akciğer felan da var

::gleam:: :bounce: ___ KILIÇ ___ :bounce: ::gleam::

sevmiyorum abicim harley değilmi uzak kalsın valla sevmiyorum ne gkıyafetlerini ne de tiplerini

Zaten hep iyi motorları bööle insanlar kullanır bi bizwe nasip olmuyor ki

::gleam:: :bounce: ___ KILIÇ ___ :bounce: ::gleam::

herkesse selam aranıza girmiş bulunuyorum elinizde olmadığı için müsade isteme gibi bir seçenek söz konusu olmadı nezaket enaniyetin göstergesi olduğu için motorsiklet sürmeniz yeterli ben geldim ama gidermiyim kovalarmısınız biilememmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece '' Vayyyyyyyy bee'' diyorum.

ooh Talanen, hoşgeldin. bende senin gibi is olsun diye yaziyorum :)
Nezihlik enayiler yakışır sana deyil. gitigin yolla devam et, seni kimse kovalamaz.
:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar