kanki ne çok kişi yeni yılımızı kutlamış öle :cyclopsan
ben kendimi bişi sanarım şimdi:bounce:
bide bizim mt yi ana sayfadaki mt grupları arasına kim almak gibi bi nezakette bulunur acep:silent:
arkadaslar hayırlı olsun.gezi resimlerinizide bekleriz hoşcakalın
hey Kahramanmaraş ahalisi nerelerdesiniz. kaç zamandırda kimsecikler yazmamış buraya. ben yazayımda güncellensin bari. bu arada Eskişehirden selamlar. eskişehirde yaşıyorum ama aslen bende kahramanmaraş lıyım. yılda 1-2 kez gelirim memleketime. güzel yerdir. tarhanayı özledim vardı bende ama bittiale:
slm dostum evt uzun zamandır bişi yazılmamış sitede maraşlı 2 kişi vardı zaten şimdi sende oldun 3bu arada Eskişehire de slmlar. tarhanayı özlemende normal valla nede olsa maraşlısın bizler tarhana yemeden duramayız
![]()
hehe haklısın furkan tarhanasız olmaz. maraşlıyım ama burda yaşadığım için MT Eskişehire daha çok yazıcam galiba ama erak etmeyin 3. kişi olarak burayıda boş bırakmam.
inşallah yaza gelmeyi düşünüyorum. biraderin düğünü olacak çünkü.
bu arada motor almadınmı daha. ne alıyorsun. 2 gün kaldı yazmışsında
bu arada kurban bayramında maraştaydım ne kadar çok motosiklet gördüm caddelerde. nerde bu arkadaşlar bi arganize olsalar. böyle yalnız kalmazdı şimdi burası.
bu işi senin yapman lazım galiba.
motosikleti yarın alıyorum mondial 151rs Allah'ın izniyle
evt maraşta son 2 yıldır motosikletler acayip derecede arttı
motosikletli tanıdıkları siteye davet ediyorumda bi türlü tam organize olamadık malesef. inş zaman geçtikçe burda maraşlıda çoğalıcaktır
bu arada isim ne yaş kaç?
benim isim furkan yaş 17
memnun oldum furkan bende ali. yaş 27
şimdi seninle maraş üstüne konuşmak isterdim ama pek bilmemki yılda en fazla iki kez geliyorum oda ziyaretlerle geçiyor.
pek gezme fırsatım olmuyor.
ama başkonuşu bilirim mesela eğer birgün organize olabilirseniz kesinlikle ilk olarak oraya gidin. ne demek istediğimi anlayacaksınız. muhteşem bi yer.