[Kahramanmaraş - MT]

EVET KAHRAMANMARAS MT sole guzel bir gezi yapın mustafa abi.. foto cekin bol bol mesela pınarbasına gidin de biraz ozleyesimiz gelsin memleketimizi..

maraş mt selamlar nasılsınız... bayramda aksu turizmdeyim ve bundan sonra maraş mt de aktif olacağım... ben aksu turizmde kaptanlık ve sedat57 niçkli arkadaşımız muavinlik yapacak.... travego ile motosiklet dostu bir kaptanınız var artık...

maraş mt selamlar nasılsınız... bayramda aksu turizmdeyim ve bundan sonra maraş mt de aktif olacağım... ben aksu turizmde kaptanlık ve sedat57 niçkli arkadaşımız muavinlik yapacak.... travego ile motosiklet dostu bir kaptanınız var artık...

iyi o halde bizimle bir çay içmek istersen işte tel 05369249762 mustafa minyas

yaw banada bir muavinlik işi ayarlar mısın dostum.. biraz garip olcak ama..:pale:

kahraman maraş mt bilg,lrndirmek isterimki ni,zibten sabri ustanın babası vefat etmiş az önce öğrendim

hayırlı olsun. ben de k.maraş merkezdenim... aranıza yeni katıldım.. memnun kalırım inşallah

sağlık mutluluk ve huzurla nice bayramlara...
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN KAHRAMANMARAŞ MT...

Ramazan Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Allah daha nicelerini görmeyi, kutlamayı nasip etsin.

slm bende geldim

slm arkadaşlar adım ali maraş merkezde oturuyorum ne dersiniz benide alırmısınız aranıza motorum cup küçük müçük idare ediyorum...
ayrıca bir önerim var free forum acma siteleri var o sitelerden birinden forumu acarsınız ve ücretsiz site yönlerndirme sitelerinden birindedn de yönlendirirsiniz forum sitesinin adresini :örnek:marasmotor.yforum.net yönlendirilmiş hali :www.marasmotor.tr.cx vb.... yine buradan da devam edersiniz buradan milleti oraya yönlendirirsiniz nasıl fikir ama ama işte maraşlı gencleri bilirsiniz net üzerinden bir organizasyon trü gezi vs. şeylere katılmaz diorum çünkü fazla sosyal aktiviteleri bulunmaz die düşünüyorum ayrıca coğununda ehliyeti yok yani.....

sitemiz var zaten

slm arkadaşlar adım ali maraş merkezde oturuyorum ne dersiniz benide alırmısınız aranıza motorum cup küçük müçük idare ediyorum...
ayrıca bir önerim var free forum acma siteleri var o sitelerden birinden forumu acarsınız ve ücretsiz site yönlerndirme sitelerinden birindedn de yönlendirirsiniz forum sitesinin adresini :örnek:marasmotor.yforum.net yönlendirilmiş hali :www.marasmotor.tr.cx vb.... yine buradan da devam edersiniz buradan milleti oraya yönlendirirsiniz nasıl fikir ama ama işte maraşlı gencleri bilirsiniz net üzerinden bir organizasyon trü gezi vs. şeylere katılmaz diorum çünkü fazla sosyal aktiviteleri bulunmaz die düşünüyorum ayrıca coğununda ehliyeti yok yani.....

arkadaşım motorunun küçük olması guruba girilmez diye şart koymuyor
motorcu olman ama motor cu olman yeter bize var olan sitemizin adı motor46.org buyur gel sende reng kat bize
hoş geldin aramıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar