[Kahramanmaraş - MT]

slm arkadaşlar bende maraşlıyım hayırlı olsun inş hepimiz için iyi olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 PM ----------

burda daha yeniyim bionik 52 mobyletim var ve gaz pedalını çevirdiğim zaman bazen boğulup istop ediyo karbüratörü temizledim şimdi düzenli çalışıyor ama alt taraftan benzin damlatıyo hiç tamirci tanımıyorum bildiğiniz gibi her tamirci işini laikiyle yapmıyo yok yere masraf açıyo ama bende fazla bütçe yok öğrenci olanlar halimden anlar yardımlarınızı bekliyorum bu arıza neden olabilir bilemiyorum?:)

burayı baya boşladıkmı ne olmadı işte boşalamayaylım arkadaşlar burada bizim taman
bu arada emin kardeş senın motora eski sanayide bakabilirler oraya gitmen yeter mobiletleri görünce anlarsın zaten

burayı baya boşladıkmı ne olmadı işte boşalamayaylım arkadaşlar burada bizim taman
bu arada emin kardeş senın motora eski sanayide bakabilirler oraya gitmen yeter mobiletleri görünce anlarsın zaten

bencede çok boşladınız ben genelde sizin etkinliklerinizide takip ediyorum ama epeydir bir faaliyetiniz yok sanırım

yok abi buralardayız ya yalnız kimseden ses çıkmıyo yaz baydı mı ne yaptı.....D::D:D

Adana İl Temsilcisi
speedy46,mustafacığım,sana özelden msj.attım.cevaplarmısın kardeş.

eveeet kahraman maraş mt gezi planı
yer baş konuş
zamanı 17 mayıs 2009
şu an katılımcı sayısı 4 hadi bakalım
varsanız bu gezi de sezonu acalım bu sayede
katılıcmılar
ben
bektaş
levent
sedad
huseyin usta
hadi gerisinide siz yazın

beni de yaz mustafa abi... bursadan tum kahramanmaraslı motorsiklet surucusu kardeşlerime selamlar..

kısmet olursa çok yakında benim r1 ile sizin oraya bir ziyarette bulunacağım bütün maraş mt tekeriniz düz bazsın

kısmet olursa çok yakında benim r1 ile sizin oraya bir ziyarette bulunacağım bütün maraş mt tekeriniz düz bazsın

buyur gel kardeş bir mesaj atman yeterli günlük site yi kontrol ediyoruz zaten kesin görür haberleşiriz
bir kahvenın 40 yıl hatırı var hesabı bi kahvemizi içersin

ne oldu bir selam falanda mı kalmadı ya hadi
yeniden merhabalaşalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaşlar arada bi resim falan koyun ama plaka görünsün. 46'ya hasret kaldık...
Ankara'dan Kuregen.

Mersin İl Temsilcisi
selam arkadaşlarım, abilerim ablalarım yengelerim. bugün REGAL MUSTAFA' arayarak; kendisi vasıtasıyla hepinizi 01/08/2009 tarihinde Kargıpınarı beldesi MERADA HOTEL'deki düğünüme hepinizi davet ettim. tek tek davet edemediğim için üzgünüm. umarım imkanlarımın kısıtlılığını hoş karşılarsınız

gerekli bilgiler şunlardır:

Tarih : 01/08/2009
yer : Kargıpınarı beldesi MERADA HOTEL - ESKİ ADI ATAKÖY PALMİYE - ( çeşmeliden hemen sonra, kargıpınarı üst geçidinden hemen sonraki ışıksız sola dönen cep'ten sahile doğru inince. zaten cebin hemen sol yanında otel ismi MERADA HOTEL yazıyor. çeşmeli Çetinkaya mağazasına varmadan 200metre geride. özellikle otobandan çeşmeli çıkışını takip ederek kızkalesi yönüne çıkıp ilk dönüşten "U" dönüşü yaparsanız en kısa ve
sorunsuz yolu kullanmış olursunuz.
SAAT : mersin saati ile 19:30

Bilgi : gelinecekse, yemekli olmamakla birlikte gelecek kişi sayısına göre rezervasyon yapılacaktır.

sevgilerimle

YÜREKÇE...

evet sakin mustafam buralar yorgun argın eve dönunce gec saatlerde bakamıyorum bile buralara ama buralardayım merak etme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar