[Kahramanmaraş - MT]

Osmaniye'de Ahmet abilerlede konuşalım arayı soğutmadan 1-2 hafta içerisinde bir başkonuş yapalım..durmak yok bu sezon

başkonuşa ok.
yiyecek içecek organizasyonunu ayarlarsak adana'da gelmek istiyor.
yani ortalama 40 kişi oluruz.
selamlar.

Son düzenleme:
Osmaniye'de Ahmet abilerlede konuşalım arayı soğutmadan 1-2 hafta içerisinde bir başkonuş yapalım..durmak yok bu sezon
Abi yiyecek içecek işi başkonuşta sorun olabilir ama ben yinede bir görüşürüm..Andırında çınargeçidi veya Altunboğa olursa biliyorsun sorun yok İhsan'la hallederiz :wiinkk:

başkonuşa ok.
yiyecek içecek organizasyonunu ayarlarsak adana'da gelmek istiyor.
yani ortalama 40 kişi oluruz.
selamlar.

aynen ahmet abi baş konuş harika olur
başlayalım bence
orada yaparsak benim size olan borc meselesini halledebilirim
tava benden gerisi cemaat ten olsun 40 kişilik tava sac ta olsun tava ayrıntılar hallolur tava malzemesini ben ben temin ederim gerisi

tava olayı teferuatlı olur denirse lahmacun yabtırabilirim haberiniz olsun hem daha zahmetsiz ve temiz olur

Son düzenleme:
bu satten sonra sayfaya girme nezaketini göstereç biri olursa diye yazıyorum
buluşma yeri abdülhamithan camii önü saat 8 30 da beklemeye başlayacağım dokuzda çıkmayı planliyorum bilginize

mustafa abi ben ve 2 motorcu daha sabahleyin 8 30 da binevlerden çıkcaz istersen bize katıl yada biz size katılalım biraz geç oldu ama neyse

bende geliyom yani haberin olsun:)

Mersin İl Temsilcisi
günaydın maraş, dün ben osmaniye kavşağına sapmadan maraştan tel geldi, beyaz eşyalar gelmişti. ben de maraşa devam ettim. sizleri arayamadım da. şarjım bitmişti ve sizin tel numaraları telefon hafızasındaymış :(
akşam saat 18,30 da maraçtan çıktım. 21.15 de mersindeydim.
çoook yorgunum...

günaydın maraş, dün ben osmaniye kavşağına sapmadan maraştan tel geldi, beyaz eşyalar gelmişti. ben de maraşa devam ettim. sizleri arayamadım da. şarjım bitmişti ve sizin tel numaraları telefon hafızasındaymış :(
akşam saat 18,30 da maraçtan çıktım. 21.15 de mersindeydim.
çoook yorgunum...

abi gözlerimiz seni aradı ama bulamadı...

Mersin İl Temsilcisi
eee güzel fotolar kardeşlerim.
inşallah daha güzel zamanlrda birlikte olmak dileğiyle.
görüşmek üzere

inşallah sencer sen geldiğinde daha harika olacak galiba
yanlız yengeyide alıştırsan iyi olur motor a

selam arkadaşlar
etkinlikte aşırı kalabalık olmasından, kaza riski yüksek olmasından dolayı karatepe tarafına gelmedik.vedalaşamadık, geçte olsa hoşçakalın diyim.kendinize iyi bakın, daha sakin bir buluşmada bir araya gelmek dileğimle :rendeer:

Mustafa resimler için teşekkürler.
Telaştan birbirimizi göremedik,inşallah Başkonuşta daha fazla şor ederik.:mrgreen:

arkadaşlara selam

k.maraşlı hemşehrilerimin tekerlerine sağlık kaç zamandır uğrayamıyordum siteye. k.maraş mt baya bi organize olmuş. helal olsun.:cat: bundan sonra sitede sık sık k.maraş adının geçmesini sağlarsınız artık inşallah.
buarada ben viravira26 şifremi unuttuğum için artık sancak06 yım. k.maraş mt sayfasına ilk yazdığımda daha 4-5 sayfaydı maşallah 38 sayfa olmuş. :cat:

Slm Arkadaşlar Ben Yeni Katıldım Aranıza Herkse Burdan SAygılarımı Sunuyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar