[Kahramanmaraş - MT]

Arkadaşlar nerelerdesiniz bir haftayı geçti sesiniz soluğunuz kesildi :cyclopsan yaramaz bir durum yok İnşallah

yok abi bi sorun ne olaki
sen geliyormusun ben pazarcıkta çalışıyorum gelişinden haberdar et beni
çayıomızı sohbetimizi yapalım baya oldu hani

Kesin geleceğim sınav var,bir ihtimal arkadaşlarla bir araba ile gelip sınav sonrası döneceğiz.Ben sana telefonla bilği veririm

günaydın maraş mt epeydir sakinmiş buralar naıslınız görüşmeyeli...

Mersin İl Temsilcisi
selamlar maraş mt

yarın yani 09/04/2009 cuma akşamı iş çıkışında ( 18:00 ) de motosikletimle maraşa hareket ediyorum. takriben saat 10 gibi orada olmayı planlıyorum. cumartesi günü ikindi vakti müsait olabilirsem sizleri arayacağım ve kısmet olursa bir bardak çayınızı içeceğim. hava tahminlerine baktım, pazar günü ( ben pazar sabahı saat 6 gibi mersine hareket planlıyorum ) hava kapalı ama hatay tarafı yağışlı görünüyor. gerekli techizatım var. umarım bir aksilik çıkmaz. telefonlarını açık tutarsanız sevinirim. görüşmek dileğiyle...

selamlar maraş mt

yarın yani 09/04/2009 cuma akşamı iş çıkışında ( 18:00 ) de motosikletimle maraşa hareket ediyorum. takriben saat 10 gibi orada olmayı planlıyorum. cumartesi günü ikindi vakti müsait olabilirsem sizleri arayacağım ve kısmet olursa bir bardak çayınızı içeceğim. hava tahminlerine baktım, pazar günü ( ben pazar sabahı saat 6 gibi mersine hareket planlıyorum ) hava kapalı ama hatay tarafı yağışlı görünüyor. gerekli techizatım var. umarım bir aksilik çıkmaz. telefonlarını açık tutarsanız sevinirim. görüşmek dileğiyle...

abi gelip kaçmışın görüşEMEDİK....

eminim bu yazıyı görmeyeceksin ama sencer şimdiden hoş geldin maraş a geldiğinde telefon açbana
bu gün müsaitim
evdeyim yani
görüşürüz
akburak abim muhakkak ordayız emin ol

Mersin İl Temsilcisi
TARİHLERİ KARIŞTIMIŞIM YAUU
bugün iş çıkışında yani 10/04/2009 saat 18 de yola çıkıcam...

gece 10 da ordayım. artık yarın görüşmek nasip olur :)

Ilgi

TARİHLERİ KARIŞTIMIŞIM YAUU
bugün iş çıkışında yani 10/04/2009 saat 18 de yola çıkıcam...

gece 10 da ordayım. artık yarın görüşmek nasip olur :)

HOŞ GELDİN SENCER yarın ararsan beklerim yengeyide beraberinde buyur gel misafirm ol bi çayımızı içirelim yengeye hemde tanışmış oluruz
düğün sonrası hayırlı olsuna gittiğimizde yabancı yabancı bakmayalım birbirimize

Oamaniye işini nasıl yapıyorsunuz,nerden gidiyorsunuz arkadaşlar..vakit yaklaşıyor

Mersin İl Temsilcisi
sevgili mustafalar, göstermiş olduğunuz misafirperverlik için tekrardan teşekkür ederim
ayrıca önderle de tanışmış olmaktan mutluluk duydum...

tekrardan görüşmek dileğiyle...

mücahit abi aşa ğı yoldan direk osmaniye düşünüyoruz sabah sabah andırın yolunu çekmek istemiyoruz ondan dolayı hemde andırın üzeri gidersek çok daha erken yola çıkmamız gerek yolu yanı mesafeyi ikiye katlayacak
ondan dolayı aşağıdan gitme tarafındayız

Tamam Mustafa mantıklı sizinkide,bizde kadirliye iner onlarla beraber geliriz orda buluşuruz...

mustafa ya mont için antebe gittik hayırlı olsun mustafa

eh bende kask değişim işini hallettim bu arada gdr marka kask aldım harika bişey

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar