[Kahramanmaraş - MT]

slm arkadaşlar bende sattığım motosikletimi kahraman maraştan almıştım cbr600rr orada bir ustayla tanışmıştım ismi hüseyin usta sanırım son çare hüseyin usta diyorlar kendisine eğer onla görüşen varsa slm larımı iletirse memnun olurum kazasız günler kayseri mt

slm arkadaşlar bende sattığım motosikletimi kahraman maraştan almıştım cbr600rr orada bir ustayla tanışmıştım ismi hüseyin usta sanırım son çare hüseyin usta diyorlar kendisine eğer onla görüşen varsa slm larımı iletirse memnun olurum kazasız günler kayseri mt

iişte o son çare hüseyin usta bizim usta selamını iletirim merak etme

valla memnun olurum kendisi bana çok yardımcı oldu motoru alırken

allah razı olsun ondan

Son düzenleme:
Nisanın ilk haftası motorla gelecem Mustafa Senle beraber Hüseyin ustanın bir çayını içelim tanışalım müsait olursan,hemde benim minik boğayı bir kontrol etsin yaza giriş için

Mersin İl Temsilcisi
özledim sizi maraş... yakında görüşmek dileğiyle....

özledi isen gel o zaman hem burda çalışamalrda var kulüb olmaya kadar gidecek galiba sencer bizde seni özledik

Nisanın ilk haftası motorla gelecem Mustafa Senle beraber Hüseyin ustanın bir çayını içelim tanışalım müsait olursan,hemde benim minik boğayı bir kontrol etsin yaza giriş için

tamam mücahit abi muhakka çayın lafımı olur
hem gel bilgilen burda baya gelişme var gurub ve kulüb anlamında

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
ben de o klübe katılacağım ve büyütmek istiyorum...
aklımda güzel projeler var...
hele bir havalar birazcık daha ısınsın, o zaman geleceğim. bu arada nisan ayındaki osmaniye şenliğine gidecek misiniz? orada detayları konuşuruz sanırım. bu arada tişört basarsanız benimkini de hazırlayın...

ben de o klübe katılacağım ve büyütmek istiyorum...
aklımda güzel projeler var...
hele bir havalar birazcık daha ısınsın, o zaman geleceğim. bu arada nisan ayındaki osmaniye şenliğine gidecek misiniz? orada detayları konuşuruz sanırım. bu arada tişört basarsanız benimkini de hazırlayın...

evet tişört falan olacak 19 nisana yetiştirmeye çalışıyoruz senide ekleriz kulübe
merak etme sen artık bizim sin

Mersin İl Temsilcisi
evet tişört falan olacak 19 nisana yetiştirmeye çalışıyoruz senide ekleriz kulübe
merak etme sen artık bizim sin

ama bizimkisi duymazsın, paylaşmayı sevmez sanırım. eğer bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki değil ondan sonra hafta cumartesi maraşta olucam. 22 martta nöbetim olmasaydı cumartesi baldızla yola çıkacaktık. nasip işte ( işkembe çorbasını özledim yaw )

aman sencer seni yenge ile paylaşmaya çalışamayız merak etme yengeyede bahset yani maraş ta yanlız değilim de senden başkalarıda var de
sonra biz dayak yemenı seyre geliriz
hiç merak etme
dayağın üstüne paçada iyi gider ha bnilesin ağrıların hebsişni alır

ahada burtdayız merak etme yanlız mı bıraktım sandın ayıbsın mustafa yaolurnmu hiç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar