[Kahramanmaraş - MT]

Mersin İl Temsilcisi
baştacısınız.... inşallah yakında orada olacağım tekrardan. ;)

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor becreceğiz inşallah gurub işini

herkese günaydın arkadaşlar

Son düzenleme:
sakin olmasuının önemi yok artık mustafa yaza kadar gezi yapacak bir çoğunluğa ulaşırsak gerisi önemli değil

sağolasın önder kardeşim sayende tekerdeki sürtünme kalmadı

yeni işyerin hayırlı uğurlu olsun önder kardeşim

arkadaşlar galiba yanlış anlama olmadı ise 5 nisan osmanıye etkinliği galiba 19 nisana alınmış doğru anladı isem bence harika olmuşş

prşembe günü ön brifing varmış ahmet abi haberdar etti katılabileceğimi söyledi katılmayı düşünüyorum 5 mart perşembe saat 11 de

arkadaşlar bu gün osmaniye ye gittim emniyet mudurluğunde ki biriifnge katıldım hem gezmek için sebeb de arıyordum iyi oldu
19 nisan yapılacak etkinliğin zamanı yer ise aslantaş barajının orda bir kamp yeri varmış orda organize edecek kadirli grubunun katkıları ile
inşallah bizlerde orada olmak dileği ile

Mustafa ne iyi ettin de geldin ama fazla görüşemedik.

19 nisan buluşma detaylarını bilahare bildirecegiz.

Kadirliden selamlar.

arkadaşlar bu gün osmaniye ye gittim emniyet mudurluğunde ki biriifnge katıldım hem gezmek için sebeb de arıyordum iyi oldu
19 nisan yapılacak etkinliğin zamanı yer ise aslantaş barajının orda bir kamp yeri varmış orda organize edecek kadirli grubunun katkıları ile
inşallah bizlerde orada olmak dileği ile

abi dün gelemedik inşallah 19 nisanda gidelim...

günaydın arkadaşalar.nasılsınız.kendinize iyi bakın:rendeer: kısmetse kadirlinin etkinliğinde buluşuruz inşallah

Mustafa buraya gelirsiniz burdan hep beraber geçeriz,daha zaman var detayları görüşürüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar