[Kahramanmaraş - MT]

Kadirliden Merhaba arkadaşlar.

Az önce cmüco ile beraberdik.otobüsle motoru istanbuldan getirdi.Sürerek Andırına ayrıldı.
Güle güle kullansın.Hysong çok güzel duruyor.
Kahramanmaraş MT bir motor ve motorcu daha çogaldı.:queen:

selamlar.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşın motoru:)
hangi modeli hyo nun?

gt 250 r furkan arkadaşın motoru andırından mücahit kardeşim resimlerini falan atta bakalım nasıl motor

Kadirliden Merhaba arkadaşlar.

Az önce cmüco ile beraberdik.otobüsle motoru istanbuldan getirdi.Sürerek Andırına ayrıldı.
Güle güle kullansın.Hysong çok güzel duruyor.
Kahramanmaraş MT bir motor ve motorcu daha çogaldı.:queen:

selamlar.

ahmet abi ilginden dolayı kahraman maraş mt adına sana çok teşekür ederim
inşallah mücahit arkadaşım da katılımcı olur yaza kadar gezi işine iyicealışmaya çalışıyorum daha yeniyiz ya bu konuda ahmet abi

Son düzenleme:
Mrb maraş mt ben emre elazığlıyım maraşta Endüsriyel elektronik üniversite 1.sınıf öğrencisiyim maraşı bayağıbi beyendim bayağıbi gezilecek yeri vargibi görünüyor motorumu önümüzdeki hafta getirmeyi düşünüyorum inşallah maraş mt olarak gezi ve etkinlikler düzenlenir.

inşallah emre varız buralardayız bekleriz bi ara
kışta geldi ama bakarız tanışırız enazınan

inşallah emre bekleriz aramıza

Son düzenleme:
arkadaslar bir toplanin bir yerlere gidin maraasdada memleketi görelim,ben simdi cok uzaklardayim maleseff yaza anca gelirim

günaydın herkese

yok yine kimse ya

Son düzenleme:
Mrb maraş mt ben emre elazığlıyım maraşta Endüsriyel elektronik üniversite 1.sınıf öğrencisiyim maraşı bayağıbi beyendim bayağıbi gezilecek yeri vargibi görünüyor motorumu önümüzdeki hafta getirmeyi düşünüyorum inşallah maraş mt olarak gezi ve etkinlikler düzenlenir.

hoşgelmişin maraşa:)
geziler düzenlersek inş senide aramızda görmek isteriz:)

slm aramıza hoş geldin...

aho boş mu gene buralar ya
ben yanlızım ben yanlızım yanlızım
varya şarkı öyle diyo

sağol mücahit kardeşim ya biliyormusun baya sıkılıyorum bazan burada

günaydın demiş mustafa kardeşim iyi bari bende iyi aşamlar deyimde günü kapatalım

İyi akşamlar Mustafa,havalar güzel olursa cumartesi Maraşa gelmeyi düşünüyorum gelirsem ararım görüşür tanışırız

tamam mücahit beklerim inşallah

hayırlı geceler cemaat nasılsınız iyimisiniz inşallah iyisinizdir havar soğumaya başladı valla bende yaza hazırlanıyorum
motorumun çantalarını değiştirdim deri aldım yanlara bide arkaya deri harika oldu arka çanta yerini kendim yabtım sisi barı da biraz yükselttim ama profoyonel olamadı işcilik ama ben yabtım bana göre harika oldu bi ara resminide atarım maraş mt ye

Son düzenleme:
tamam mücahit beklerim inşallah

hayırlı geceler cemaat nasılsınız iyimisiniz inşallah iyisinizdir havar soğumaya başladı valla bende yaza hazırlanıyorum
motorumun çantalarını değiştirdim deri aldım yanlara bide arkaya deri harika oldu arka çanta yerini kendim yabtım sisi barı da biraz yükselttim ama profoyonel olamadı işcilik ama ben yabtım bana göre harika oldu bi ara resminide atarım maraş mt ye

resimleri bekleriz abi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar