[Kahramanmaraş - MT]

Selamunaleykum millet.. Kahramanmaraş olarak çok pasifiz MT de. Bizlerinde artık organize olmamız gerekiyor. Ne de olsa hem büyük şehir olduk hemide Kahramanmaraş motosiklet konusunda kendini fazlasıyla aştı. Fakat ahh bu ehliyetsiz sürücüler ve kasksiz korumasiz china motorlar Kahraman Kent'e doğrusu hiç te yakışmıyor. Neyse çok şikayet ettik. Yakınlarda bir etkinlik düzenlesek iyi olur Edemm .. :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Edelerim eklesin, sanalda değil gerçekte*kaynaşma sağlamak ;) :)

Mersin İl Temsilcisi
Allah allah..
herkes hala paylaşım diyor ama
icraat yok hala...

herşeyi hep hazır beklemek yanıltıyor işte.
çok emek verildi Maraş Mt ye, helalı hoş olsun ve sanırım ki verenler de helal ediyorlar ama herp karşıdan beklemeyin. etkinlik olsun gelelim demek yerine, etkinlik düzenliyorum davetlimsiniz deyin.
masrafı paylaşırız deyin, sorun yok..
yeter ki bir yerden başlayın tekrar

tüm maraşa selamlar

Bu yaz organizasyon yokmu. elbistan ekibi olarak maraş, malatya,göksun,nurhak gezilerimiz oldu. yakındada mersin yoluna çıkıcaz. ama maraş merkezden ses seda yok nedense.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------

lütfen china e laf etmeyelim ama :D herkesin gücü japona italyana amerikana yetmiyor işte

doğru diyorsun kardeş.ne kullandığın önemli değil önemli olan kullandığın makinayı sevmektir. bunu çoğu motorcu geçinen kişi anlamaz.

maraş merkezin sessizliğinın sebebi geçm,işinde baya bir çalkalanmasındandır maraşın kültüründe galiba birlik olmak yok tekil cilik var motor konusunda ama merkezde motor cu çok ama heb tek tam tek ama yinede yolu düşene kapımız açıktır her daim ben merkezdeyim işim olmadığı sürece hafta sonları seve seve gelenlerle ilgilwenirim maraş sayfalarında geriye doğru bakarsanız ve benim profilden incelersenız maraş merkez bir ara çok yoğundu
ama geride kaldı
vesselam

Tüm Kahramanmaraş MT ailesine hayırlı Ramazan'lar
MT Çorum
Ömer Tarık Köksal :rendeer: :king:

Merhabalar ; Herkese hayırlı Ramazan ' lar diliyorum.Umarım üyeliği olan veya misafir olarak siteyi takip edenlerden kulladıkları motosikletlerden dolayı olumlu yada olumsuz paylaşımlarını yazmaları umuduyla herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim...

1 haftalık kanuni seyhan ile bende yeni motorcular cemiyetine girmiş bulunuyorum Kahramanmaraş merkez :))

Merhabalar, motosikletiniz ve üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

inşallah inşallah hadi bakalım kim bilir belkide 2 yıl önceki ruh tekrar canlanır sayenizde burada paylşaımların olmaısna sevindim ben tanışırıız merak etmeyin sadece tanışmak değil kalıcı dostluklarında olması muhtemel dir inşallah

Merhabalar, sayın Gaziantep ' li site üyeleri bugün öğrendiğim telefonuma gelen mesaj bilgisine göre Suzuki Motosiklet Bayisi ve Servisi olan Usta Motor ' un sahibi Mustafa Kış abimiz vefat etmiş.Ailesine Allah (c.c) sabırlar versin, kabir azabından korusun inşaallah diyorum.30-11-2013 Cumartesi bugün öğlen namazından sonra eski mezarlık B.Nakıpoğlu Cami ' inden defnedilecekmiş.Herkese sağlıklı, kazasız ve belasız sürüşler dilerim...

Mustafa abi - Sencer abi - Mustafa - Alper - Bektaş - Bilge Kaan - Fatih Hocam ve diğer değerli abiler ve kardeşler.
bir olta sallayayım bakalım kimler var görelim......
Maraş hepten öldü mü yoksaaa....

memleketimden katılım yokmu ya b kadarmı yani
herkes kafasını gömmüş kuma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar