kahraman maraş tan gazi antebe sonbahar gezisi

alperin lastiği patlayınca moralimiz bozuldu ama allahtan ona bieşy olmadı ya ona sevindik

arkadaşlar yorum yazma konusunda biraz acemilik cekiyorum vede resim yüklerken sıkılodığımdan yazmıyorum özür dilerim

arkadaşlar devamı var birazdan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

arkası yarın yoruldum valla piknik faslı yarın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

işte en baba foto

Çappırıma binerim,Antepe giderim..:p:p

Güzel gezi,İyi yemişsiniz he..:cherry:

saqğolun iyi gezi idi valla gezdik ama vakit yetmedi daha gezmeye

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elinize kolunuza sağlık arkadaşlar her şey çok güzel dostluğunuz baki olsun ,kazasız belasız günler dileğiyle ..

lokmacılar sizi.afiye olsun.anca yemişsiniz.karnımızı acıktırdınız.emeklerinize sağlık

hayabusayı çok beğendim 2002 model sanırım, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun hayabusa benim:p

Gaziantep İl Temsilcisi
Vay vay vay mustafa Antep be geliyorsun benın haberım olmuyor olmadı kardeş ama yıne arkadaşlar ıyı bakmiş sızlere..

Mersin İl Temsilcisi
maşallah, nazar değmesin kardeşlerime... inşallah yakında hep birlikte yapacağız bunları :)

Maraş'lı abilerim;ayağınıza,tekerinize sağlık.Neşe kattınız.Her zaman bekleriz...

Müdür benim busa'm o yav.01'.:)Tanımadın mı?:D

aynalara carbon ve sticker yapmıştın son resimlerinde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

kemalettin maşşallah evde durduğu gibi durmuyor makinan yaşına göre temiz:rendeer:

aynalara carbon ve sticker yapmıştın son resimlerinde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

kemalettin maşşallah evde durduğu gibi durmuyor makinan yaşına göre temiz:rendeer:
Buluşmadan sonra akşam yaptım,karbon kaplama ve sticker'ları.Valla en yakın bir zamanda ya bi sadaka vereceğim ya da bi kurban keseceğim.Yoksa nazara gelecez busa'mla ben.:)Bu arada motorun üstündeki ben değilim.:)

Gezi guzel ama sanki fotolar cok az. Anlaşılan yol yapmaktan foto cekmeye fırsat bulamamışsınız.. Oaylaşim için tesekkurler..

tüm arkadaşların iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim güzel bir gün gecirdik antebli arkadaşlar da gercekten normal üstü ilgilendiler bizimle sağolsunlar hasan organizasyon konuysunda ümit vadediyorsun başarılar sana

tüm arkadaşların iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim güzel bir gün gecirdik antebli arkadaşlar da gercekten normal üstü ilgilendiler bizimle sağolsunlar hasan organizasyon konuysunda ümit vadediyorsun başarılar sana

canım abim o günü biliyorsun bir iki aksilik olmasa
ve işe gidecek olmasam daha da güzel bir gün olurdu emin ol.
biz antepli arkadaşlarla sizleri çok sevdik inşallah dostluğumuz ebedi olur
her zaman beklerim
:cat::rendeer:

Güzel bir gezi olmuş. Birlik Beraberlik ve dostluk kardeşlik güzel demek ki... Devam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar