Kahbeliğin dayanılmaz hafifliği

dövdüğünüz zihniyetteki adamlar, ileride bir motor görükleri zaman onu benzinle giden bir bisiklete benzetip daha çok heyecanlanıcaklar ve heyecanlandıklarında sokakta gördüğümüz sevinçlerini kontrol edemeyip şuursuzca etrafa ateş eden, yada balgamını dileğidiği gibi rüzgara savuran bir amip beyinli maganda misaline dönüşeceklerdir. Tıpkı denize yüzüyormu acaba diyip kullandığı şeyin poşetini denize atıp, sonra aa yüzüyormuş lan muhahbğ diye gülen varlıklar gibi. Umarım düşündüğüm gibi değildirde artık bir motorcu görükleri zaman saygı göstermeleri gerektiği anlarlar. İyi yapmışsınız.. Allah hepimizi korusun.

Ellerinize sağlık:cat: Bu herifler ancak,bu dilden anlıyorlar yapacak fazlada birşey yok.:cat:

akalteke' Alıntı:
Gel çık işin içinden şimdi bu adam ne dedi!!
Sahi ne dedin???
bıraksaydım 5 kişi kuryeyi bi güzel benzetseydi dahamı iyiydi acaba.
tarabyanın yoğurduda bi harikadır canım.:pr:
dostum düşüncelerim diger arkadaşlarla aynı. ben sadece çay içtiğiniz yeri beğenmedim o kadar.

hema123' Alıntı:
çok ayıp etmişsiniz
şiddetle kınıyorum
bi daha kimse yapmasın lütfen
bi de topik açıp övünmek te ne oluyor
efendi olun efendi
çay bi kere kanlıcada içilir::dalga::
pardon "emirgan" olacaktı
polatlılı nın istanbul bilgisi bu kadar işte idare edin

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ohhh... içimin yağları eridi..Cok iyi yapmışsınız....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vallah helal olsun bunun dövüş ile kavga ile hiç ilgisi yok adamı resmen öldürmek istediler sende araya girmeseydin ondan ne kalırdı allah bilir ellerine sağlık:rendeer:

ledo' Alıntı:
Bi de şöyle düşünelim : İki tane motorcudan dayak yediği için, ömrü boyunca gördüğü tüm motorcuları taciz edecek bir minibüs şöförü dolaşıyor artık İstanbulda....:)

ledo abi haklısın ama insan bazen dayanamıyor işte.

ben bazen şöyle sabrediyorum: döv döv bitmez bunlar :)

Abi Allah razı olsun senden.. iyi yapmış şerefsizlere.. hak etmişler bence.. akılları başına gelmiştir umarım.. gelmediyse daha çok dayak yerler :)) dayak yiye yiye öğrenirler.. zaten bunlar gibi adamlar başka türlü bişeyi idrak edemezler.. okurken için gıcık oldu sinirlendim.. bi dolu küfür de ben ettim içimden.. ama devamında akalteke abimin cevabı bi güzel verdiğini görünce içim rahatladı..

abi sanki ben dovmus gibin oldum ya nasıl rahatladım inanamassın ohhhhh
tüylerim tiken tiken oldu
iyi yapmışsınız şerrefsizlere ohhhh olmus o....ço.......larına
ama ben olsam bira içerdim yanında da tuzlu fıstık dadından yinmes ehehhe:mrgreen:
tebrik ediorum abi :cat:

:cat: ya cidden çok hoş olmuş o güzel abilere ama herkezin dikkatini çektiği gibi bu güzel abiler daha bi bakarak olacaklar trafikteki motorlara belki bilinçsizce yaptığı o hareketi kasıta dökerek herkes için ciddi bir tehlike haline gelecekler.

yani böyle birinin nasıl bi tehlike olduğunu şöyle örnekliğim::pr: İstanbulda halıcıoğlu viyadüğünde en sağdan otomobille seyir ederken önümdeki as250 marka kamyonette bi anormallik sezdim ve emniyet şeriden gelen kurye arkadaşın üstüne kırmasıyla kendime geldim o arkadaş güç bela kurtulup basıp gittiği sırada arakadan gelen başka bir kurye ve aynı olayın tekrarlanması .. yemin ederim elim ayağım titredi yanına yaklaşıp kornaya basmamla karşılaştığım tip atletiyle kamyoneti süren bi yandanda bana el kol yapan bir gerizekalı elden ne gelir.....kim bilir nelere sebebiyet verdi şu ana kadar?

şiddet, kavga, döğüş tabiiki savunulamaz. yanlış, yanlıştır.
fakat anlattığın gibi hem suçlu, hem utanmaz, bu da es geçilemez.
elinize sağlık.:rendeer:

akalteke, helal sana.. böyle birkonu ana sayfadan düşmemeliki motorcu kardeşliği canlansın.. ellerine sağlık.. :cat:

Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Açıklaması;

o....ç...... verecen zopayı!:pr:

eline sağlık o babaları belli olmayan arkadaşlara iyi bi ders vermişsiniz elleriniz dert görmesin

Forumun başındakı akalteke'ye teşekkürler adanada bune örnek olaylar yaşanıyor. Benimde başıma 7 ay içerisinde butür olaylar geldi ..Dallama ehliyeti nerden aldı billmiyorum hanım arkamda kırmızıda durmuşum dönüş sinyalimi vermişim bekliyorum..Yeşil yandı dönmek için yavaş hareket ediyorum trafiğin o anki durumuna göre..Kaldırım tarafına yanaşırken birde arkamdan o ses "DDDÜÜÜÜÜÜÜÜDDD..DDDÜÜÜÜÜÜÜÜDDDDDD Dallama saniyenin 1/4 kadarını bekleme yaptığı halde kornaya asıldı..zor kurtardım..üstümüze çıkıyordu deyyus..azımı bozmadan sert ve otorıter bir dille bı fırçaladım adamı..fırçanın etkisindenmi nedir afallayarak bastı gaza gittı..

bunun gibi hafif olmayan benzer olaylar her motorcunun başından geçiyor..biz degilde onlar bizi görmezlikten geliyorlar ya buna dayanamıyorum...bi gün bende onları görmezlikten gelecem...:pr:

Sadece imzamı basıyorum bu olaya......
O Herşeyi anlatıyor sanırım...

ben de imzamı basıyorum. okuma yazmam yok da.

im_fingerprint.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar