valla sineye çeksen daha kötü olurdu..
aynen bende dayanamıyorum böyle olaylara. aslında şiddetin her yönlüsü yanlış fakat bu ülkede bu eğitim sisteminde şiddet hala bi eğitim modelli ,sizde bu şekilde eğitmişsiniz adamları. yazık tabii olmasa daha iyi..
geçenlerde bende otobüs şöförünün arkasından indim: olay şöle oldu .tam biz duraktan kalkacakken minibüs bizim ile öndeki minibüsün arasına çok tehlikeli girdi, şöförün fireninde ben ön cama yapıştım. indi bende indim, okadar otobüs dolusu adamın da umuru değil ,buda nekadar yozlaştığımızı ve duyarsızlaştıpımızı gösteriyor.neyse arkasında duran başka minübüsten inen şöför deli çıktı ve bizim konuştuğumuz minübüsçüyü olayı bilmeden savunup otobüs şöförünü tartaklamaya başladı araya girdim tam dalacam, baktım arkadan çeteleşmiş münübüsçüler geliyor, oalyın büyümesine mahal vermeden otobüsçüyü çekerek aldım.. kısaca adamların hatası yanlarına kar kaldı..işte yanlışlar savunula savunula bu hale geldi bu ülke.. ama en azında sözümüz olsun uyarımız olsun yanlışa göz yummayalım ,bana ne demeyelim arkadaşlar.. ben dayanamıyorum artık valla..