Kahbeliğin dayanılmaz hafifliği

eline sağlık:rendeer:
panelvanın yaptığı baltalıktan çok üstüne kuryeyi dövmeye kalkmaları benim sinirimi bozdu.:farao: ::angry2::
insanlar hatalarını kabul etmeyi ne zaman öğreneçek;?

ellerine sağlık:rendeer:
Bende böyle bir o... ç.. şöför yüzünden 2.günlük motorumu kullanamıyorum.Elim bandajlı 1 hafta evde yatıcam.

ellerinize saglık işte motorcu dayanışması budur :cat:

trafikte motorcunun motorcudan başka dostu yok :rendeer:

bu arada böyle bir olay sırasında şayet başınıza gelirse akalteke abimizin yaptıgı gibi kaskı sakın çıkarmayın :)

Supersin abi hem tanimadigin bir motorcuya destek ciktigin icin hemde oyle bizi sikistiran utanmaz soforlere iyi bir ders verdigin icin.Hic acimam bu insanlara cunku onlar benim canima acimiyorlar.O kazadan olu cikmakta var.Benim gozumde katil bu insanlar.

Yapilacak iki sey varmis zaten...
Ya sineye cekip, allah topunuzun belasini versin diyip yürüyüp gitmek..Ya da sizin yaptiginiz gibi "yetti ulan " diyerek girişmek:))

Doğrusu yanlışı yok bu işlerin. Herkes göze aldığı kadar yaşar. İyi yapmışsınız...Kuryeci arkadasin motoruna üzüldüm yalnız.

Çok iyi yapmışsın. Ben olsam ben de aynısını yapmaya çalışırdım ama kas miktarım çok olmadığı için olasılıkla kurye arkadaşın yediği sopa miktarını yarıya indirmekten başka bir şey yapamazdım :pale:

valla sineye çeksen daha kötü olurdu..
aynen bende dayanamıyorum böyle olaylara. aslında şiddetin her yönlüsü yanlış fakat bu ülkede bu eğitim sisteminde şiddet hala bi eğitim modelli ,sizde bu şekilde eğitmişsiniz adamları. yazık tabii olmasa daha iyi..

geçenlerde bende otobüs şöförünün arkasından indim: olay şöle oldu .tam biz duraktan kalkacakken minibüs bizim ile öndeki minibüsün arasına çok tehlikeli girdi, şöförün fireninde ben ön cama yapıştım. indi bende indim, okadar otobüs dolusu adamın da umuru değil ,buda nekadar yozlaştığımızı ve duyarsızlaştıpımızı gösteriyor.neyse arkasında duran başka minübüsten inen şöför deli çıktı ve bizim konuştuğumuz minübüsçüyü olayı bilmeden savunup otobüs şöförünü tartaklamaya başladı araya girdim tam dalacam, baktım arkadan çeteleşmiş münübüsçüler geliyor, oalyın büyümesine mahal vermeden otobüsçüyü çekerek aldım.. kısaca adamların hatası yanlarına kar kaldı..işte yanlışlar savunula savunula bu hale geldi bu ülke.. ama en azında sözümüz olsun uyarımız olsun yanlışa göz yummayalım ,bana ne demeyelim arkadaşlar.. ben dayanamıyorum artık valla..

Akalteke

Ellerin dert görmesin.İçim bi ferahladı akşamın şu saati.

Siz bakmayın başımızdakilerin sade dürüst vatandaşı hep sukunete sabıra davet etmesine.Artık özellikle İstanbul da iş başa düştü.

Böyleleriyle anladıkları dilden konuşmassanız yediğiniz dayakla kalırsınız.Anladıkları dilde insanlara mahsus olmayan evrensel kötek dilidir.
Şehirlerimizin bu hale gelmesine bilerek ya da bilmeyerek göz yumanlar utansın.

Akalteke yakışanı yapmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla abi kaşınanı kaşırlar derim her zaman elinize sağlık :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba ellerınız dert gormesın.yapılması gerekenı yapmıssınız.kım demıs kaba kuvvet hıc bıseyı cözmez dıe.bak nasıda olay tatlıya baglanıvermıs:p:p

insana karşı şiddeti kınıyorum, hayvanlara karşı şiddeti de kınıyorum. ama böyle hayvan ötesi mahlukatlara şiddet müstehak. elinize sağlık arkadaşlar :)

İyi Akşamlar.Şimdi 2 duble rakımı yuvarlamışken bu başlıkla karşılaşmak yaramadı,hızımı alamasam sizlere kötü örnek olup,bilye,molotof,18 lik çelik halata hortum tarifleri vereceğim ayıp olacak kendime bile yakıştıramıyorum.elinize sağlık birader güzel meze hazırlamışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar