Kahbeliğin dayanılmaz hafifliği

şiddeti sevmem...fakat şiddet yerinde ve dozunda kalbe ve sağlığa yararlıdır...orada olsaydım herhalde aynı şeyi yapardım...eline sağlık dostum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motorcunun yardımına yine ilk motorcu koşar derler. Gerçekmiş

akaltepe sen yollardayken içimiz rahat ne diyeyim :) dalga geçmiyorum senin yaptıgının aynını yapardım ben de olsam.

elleriniz dert görmesin allahınıza kurban.... bende orda olacaktımki ah ulan ah.......:pr: ama çok hoşuma gitti öküzo..........öküz bilsinler motorcu neymiş :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gerçi aynı adamların hıncını başka bir motorcudan çıklarmaları gibi bir durumda var ki düşünmesi bile nahoş.

ne denebilirki ehliyetlerini tombaladan alıyorlar bunlar o vermediği sinyal kolu varya onu alıp ... töbe töbe bide küfürü günah derler etmek istemiyorum hiç hoşlanmama ama çok kötü oldum olayı dinleyince üstelik iki kişi birden bi kuryeyi dövmeye kalkıyorlar kardeş şiddet yanlısı olmasamda en iyisini yapmışın eline sağlık bi daha öyle her gördüğü adama sataşmazlar bundan sonra ...

abi eline sağlık iyi yapmışsın helal olsun.yakışmış o.ç. larına böylesi.motorcu kardeşliği budur işte.bana neden b ehliyet almıosun diyenlere vericek bi cavabım daha oldu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAHH BEEE BUZ GİBİ OLDU YÜREĞİM :queen:

"akalteke" en iyisini yapmışsın...
Ben olsam , hiç farklı davranmaz , senin tabirinle :
aldık elimize kilidi mevzuya bodoslama. Kask kafamda gerisi traş yermisin yemezmisin
girerdim olaya...
Bu siviller , bunu hakediyo...

Bu arada ben motorcu dışındaki herkese sivil diyorum...
Bizim sivillerden farkımız var. :) :mrgreen:

godfather tam tersine artık bu adamlar gördükleri her motorcudan
intikam almak isteyeceklerdir, tek fark artık etrafa daha dikkatli
bakacaklar muhtemelen, kahpelik parayla değil ya........
şiddet iyi değildir ama okuduktan sonra nedense ilk aklıma gelen
eline sağlık demek oldu...........

Ben Ankara'dayım ama yemin ederim elim ayagım titredi. Olm almadınızmı bu pe.......gin plakasını bana bi bildirin lan ben onun arabasına bi ceza yagdırmammı verin bana plakayı ve tam gittigi yolu saati bak ben neler ediyom.

şiddete karşıyız. ama benim de aklımdan geçen ilk kelime eline sağlık oldu.... ama arkadaşlar bu gibi hayvandan türeme kendini insan zannedip altındaki arabanın vermiş olduğu güvenle motor ve motorcuları hiçe sayan dallamalara şiddetle değil başka şekilde insanlığı öğrtetmeliyiz diyecem ama benim de aklıma heriflere dalmaktan başka bişey gelmiyor :) :) :)

Süper Moderatör (BBRR)
Şiddete karşıyız ama gereksiz şiddete...Bazı arkadaşların tek anladığı lisan buysa malesef bu lisandan konuşacaz.. ben öle insan hakları cumuk mumuk tarafı değilim bu kisve altında ezilen masum insanların da insan olduğunu düşünüyorum...ne kadar soysuz varsa ellerinde insan hakları kalkanı bunu kullanıyo ...şöle diyim elinize sağlık... ben olsam bende dalardım ....ama dayağın üstüne çay açmaz kahve daha iyi gider...

Son düzenleme:
akalteke ellerine sağlık.bundan 2 hafta once bende bir taksici tokatladım.ama yanlış şeyler bunlar neden yanlış.artık istanbul'da kimin ne oldugu ne yapıcagı belli değil.eskiden insanlar paşa paşa dayak yerlerdi ya da atarlardı.şimdi işi işaret parmağıyla bitiriyorlar.alalh korusun.forumlardan tahmin ettiğim kadarıyla kıymetli bir abimizsin.tekrar ellerine sağlık

Uyuzum böyle mevzulara..:farao: Ellerin dert görmesin abi..::biggrinn OOOOOOOOH yarasın...:flower: ::evil::

herkese anladığı dilden konuşacaksın:)
iyi yapmışsınız:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
elleriniz dert görmesin abiler HELAL OLSUN...!!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar