Iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar. Bunada sukur diyorum artik. Ameliyatida atlattim.
Evrenalper hocam o an dediginiz gibi şok içindeydim, hayal meyal hatirliyorum ama hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Kazayla ilgili olup bitenler 3 sn surdu diyebilirim. Acikcasi boylesine ucuz bir kazadan sonra kendime olan ozguvenimide kaybettim. Motor kullanmam yakin zamanda zaten mumkun gozukmuyordu ama buyuk ihtimalle artik bende geri donmem
Artık işin hukuksal boyutuna bakacagiz. Ortada bir tinerci muhabbeti dönmüş ama açikçasi hic inandirici gelmedi. Tinerci dedigi kisiyi şoförün uzaklastirdiginida duyduguma eminim.
Yukaridaki resmi gorunce gerçekten duygulandimCeketini başımın altina koyanda, yarami gormemek için çabalayanda herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Şimdi düşünmen gereken iyilesmek ve kazaya sebep olan sahislarla ilgili hukuksal sureci takip etmek acizane tavsiyem aleyhinde delil olarak kullanilabilecek hiçbirşeyi bu tip platformlara yazmaman sonuçta Türkiye de hukuk tersten isler.. Tekrar geçmiş olsun.