Kafasız motorcu

KAFASIZ MOTORCU

Türk bi tır şoförü İstanbul’dan aldığı malı Berlin’e götürüyomuş. Çift yönlü bir yolda giderken bunu spor bi motorsiklet sollamış.
Karşıdan araba geldiği için motorsiklet bizim tırcının önüne girmiş. Onun önünde de saç levha taşıyan bi kamyon varmış. Yalnız kasadan bayağı çıkıkmış saç levhalar. Motorsiklet tam öndeki kamyonu sollayacağı an, mesafeyi tam ayarlayamamış herhalde, bu jilet gibi levhalardan biri motorcunun kafasını tam boynundan kesmiş.

Bi saniye içinde olmuş olay. Havada uçan kafa bizim tırcının camına DANK diye çarpmış. Motorcunun kafa gitmiş ama vücudu motorun üzerinde devam ediyomuş yoluna. Allahtan Türk şoför hemen atlatmış şoku ama en öndeki kamyoncu o kadar soğukkanlı değilmiş. Yanında beliriveren kafasız adamı görünce şok olmuş taabi. O panikle kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlanmış.

eray altınpınar: Kafatası kask
Ben de bu olaya benzer bi geyik duydum. Aynen aktarıyorum: Motosikletli bi genç, motoruyla hızla giderken kaza yapıyo. Oldukça da kalabalık, şehiriçi bi yer olduğundan, çevredeki herkes gence yardım etmeye geliyo. Genç, iyiyim, teşekkürler filan diyo. Kalkıp motoruna bakmaya giderken kaskını çıkarıyo ve çıkarmasıyla birlikte yere yığılıyo. Meğer çocuğun kafatası kırılmış, kask da bi süre kafatası görevi görmüş. Kask kafasındayken bişey olmamış ama kaskı çıkarınca beyin dışarı fırlıyor. Tabii yazık oluyo gepegenç oğlana....

www.efsaneler.com dan alıntıdır.İlginç geldi paylaşıyım dedim.Doğrulugunu bilmiyorum.Efsane mi sizce bunlar?

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla nediyim bilmiyom.gecenin bi yarısı ne ferahlatıcı iç açıcı şeyler yazmışın.bunun üstüne negüzel bi uyku çekilir şimdi.:salut:
genede paylaşım için saol

yaaaaaaaaaa bu ne şimdi çok kötüüüü of kötü oldum keşke hiç okumasaydım:salut:

yaw yazmayın arkadaşlar böyle şeyler, insanın içi kararıyo, hemde bir an motordan soğuyuveriyo insan, inşaallah gerçek değildir, allah kazalardan belalardan korusun hepimizi.

mümkün bişi.. ama o saçlevhaları adam gibi dizmemenin ve kuralları ihmal etmenin bedelini sarampolde ve bir insan hayatıyla ödemiş yazık.. 3-5 kilo fazla mal için deydimi şimdi yazık.. ufak kurallar büyük sorunlara yol açabiliyor kural ihlali yapmayalım arkadaslar allah rahmet eylesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok hoş , çok güzel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yazmayın demeyin adama iyikide yazmış.tamam içimiz kararıyor,üzülüyoruz ama bizede ders olmuyomu;şimdi hanginiz bir tırı sollamak yada önüne geçip saç levha taşıyan bi kamyonun arkasında durur.ben forumda okuduğum konular sayesinde inanın bi ton risk atlattım.ne bilim mesela kaza haberlerini duyuyoruz;motorcu şöle yapmış böle yapmış;tamam da be kardeşim bu lanet ülkede o motorcudan başka suçlu da yokmu alla aşkına ya.bi kere de kamyon sürücüsü suçlu olsun;25 sene kefaletle kurtulamıycak şekilde yatsında görelim bakalım daha kaç tane böyle kafasız,gerizekalı,insan dışı yaratık kamyonunda adam akıllı taşımacılık yapmıo.sabah sabah gerildim yine ya:pr: :pr: :pr:

Arkadaşlar haklısınız yazmamam gerekir.Ama en azından okuyun ve bilgilenin.Ders almak için koydum.İlerde trafikde lazım olabilir.Kamyonların arkasından sakın gitmeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar