Seni benden iyi anlayan olmaz su forumda. Yaklasik ayni mesaji yazmistim silinen bir konuda.. Empati cok bekleme burada. O konuda cocuk ehliyetsiz ceza yemis, ceza tutari motorunun degerinden fazla. Millet keyiften dort koseydi.. Oh olsun motorunu sat da ode diyenler vardi. Akli basinda uyeler duzgun nasihat veriyorlar, verirkende sabirla acikliyorlar, onlari dinle.
Bende tomarla para verdim. Motoruda, korumalarida aldim. 2 mayista kayit oldum. Bu tarih oldu hala sertifikam cikicak. Ondan sonra istanbul emniyetinin o meshur cilesini cek. Yemin ediyorum. Su harcadigim paralari geri alabilecegimi bilsem vazgecegim. Ne heves kaldi, ne istek. Zinciri temizledim. Yaglanmayi bekliyor. Motorun yanina gidesim yok. 3 aydir falan yikatmadim. Haftasonu calissin diye bir cikarttim. 5 liraya yikatiyorum burada, 5 lirayi harcamak gelmedi icimden. Resmen küstüm motora.
Sureyim diyorum. Yakalanirsam o ceza cok dokunacak. Parasal olarak da, manevi olarak da. Sonucta sinavlari bile gecmisim. Devlet memurlarinin keyfini bekliyoruz.
Bana sorarsan alma motoru. Daha cok kafayi yiyorsun o motor kapida yatarken. Benim burada kapali garaj var orada duruyor. Yok biktim dersen anlarim. Bende otobusle gidiyorum ise, o indi bindi ayakta kalma, ter kokusu o kisimi hergun yasiyorm.
Yok alacaksan motoru, Gidecegin yolu iyi tahlil et. Polis cevirmelerini iyi incele. 10 km de polise rastlama sansin cok. Alternatif guzergah belirle. mumkun mertebe ya ara sokaklardan (caddelerden degil) ya da bizdeki e5 gibi parasiz otoyollardan git.