kafam karıştı...

arkadaşlar geçen c.tesi akşam karşıyaka da satılık mavi renk ybr 125 motor gördüm temiz bi motor...7700 km 2006 model...aldım numarasını aradım..2500 tl fiyat söyledi...benim motorumla takas yapabilirmi diye teklif verdim...motoru sorud tabiki...buakşam görüşmeye gidicem...ama benim gönlümde cbf 150 vardı...ve bu motoru (ybr 125) almayı istiyorum..benim motora 1000 tl fiyat versem 1500 tl geriye kalıyor..500 tl hazırda param var arkadaşdan 1000 tl borç alıp almayı düşünüyorum....ybr ve cbf topiclerini okudum iki motor arasındaki farklarıda biliyorum...ben yuvarlak farı sevmiyorum...cbf de en çok hoşuma giden nokta bu....eğer teklifi kabul ederse bu motoru alacağım(ybr)...pişman olurmuyum sizce:silent: biraz kiloloyum yaklaşık 85 kg. ve 80-100 km yi geçmeyen biriyim....2500 tl ye cbf bulabilirmiyim 7000 km lerde...önerilerinizi bekliyorum...saygılar.

Eğer içine sinmeyecekse alma. Ama bize fikrimizi sordun madem ben olsam alırdım. Honda bu parçası pahalı. Zaten geçiş motoru olacak, nasılsa bunu da büyüteceksin (muhtemelen) o yüzden ybr ile idare edersin. Ama evde ki hesap çarşıya uymayabilir. Para hesabını yüzeysel düşünme. Noter masrafı var daha..

evet ya bi de noter masrafıvar...ama eğer ki diğer aras sahibi takas olayını kabul ederse değiştiricem.....zaten bu motor da son motorum olur...aileme söylemiycem...evlilik için para biriktir diyorlar....valla kafam öyle bi karıştı ki anlatamam...bu akşam motorun sahibiyle bi konuşayım da hayırlısı artık....

Şu evlilikle motoru bağdaştırıyolar ya, deli oluyorum. Aynı şeyi bizimkiler de yapıyo. Araba alsan bişey olmaz. Motor lüks ya !

Şu evlilikle motoru bağdaştırıyolar ya, deli oluyorum. Aynı şeyi bizimkiler de yapıyo. Araba alsan bişey olmaz. Motor lüks ya !

annem tutturmuş 2 ayaklı motor al diye:queen: ya anne ben eşimle motorla gezicem diyorum...yok araba alabenide gezdirirsin diyor...:queen:bu noter masrafı 200 tl miydi...ybr ve cbf arsında hız konusunda çok büyük fark yoktu sanırsam...100 km rahat çıkar değil mi....

İki ayaklı motor derken. Konuyu saptırmayalım lütfen.

İki ayaklı motor derken. Konuyu saptırmayalım lütfen.
valla konuyu saptıra diosun ama şunu sölemeden edemicem.
27 yaşıma girdim. 600f satıp tvs apache aldım son günlerde içim bi kıpırdandı bi 600rr alasım var sormayın gitsin. Babama dedim 600rr alcam die bırak motor işini artık bi katır al dedi:D eşşek kadar oldun yaşıtların çoluğa çocuğa karışıo dedi
Katır dedi yaa :D

Senin aklın cbf'de kalmış anladığım kadarıyla. Acele karar verme derim. Almışken gerçekten istediğin motoru al.

YBR ve CBF karşılaştırmasıyla ilgili pek çok topic var. Motosikletin performansı birazda sana bağlı. tabi bakımlarına ve rodajının nasıl yapılmış olduğuna.

Ama bana kalırsa sen ybr alırsan aklın cbf 'de kalıcak :) İyi düşün.

Senin aklın cbf'de kalmış anladığım kadarıyla. Acele karar verme derim. Almışken gerçekten istediğin motoru al.

YBR ve CBF karşılaştırmasıyla ilgili pek çok topic var. Motosikletin performansı birazda sana bağlı. tabi bakımlarına ve rodajının nasıl yapılmış olduğuna.

Ama bana kalırsa sen ybr alırsan aklın cbf 'de kalıcak :) İyi düşün.

muratcan doğru diyorsun da 2500 -2800 arası bi fiyat aralığında cbf bulabilirsem değerlendiririm ama yüksek km lerde motor olur bunlar...yani nerden gördüm ben o motoru ya....:pr: biraz daha düşünücem artık...ilk aldığım motoru alırken fazla araştırmadım...mt yi de motorumu aldıktan sonra buldum....ama kendi motorumuda seviyorum..iki motorunda topiclerini sürekli takip ediyorum...

sıfır alması sorun değilde çok zarar ettiriyor...zaten elimde scooter var onu da elimden çıkarmam lazım....ama alacağım motor kesinleşince satmak istiyorum...motorsuz kalmak istemiyorum bu bahar mevsiminde....ben en iyi yükseliş honda ya bi bakayım....peşin zaten alamam...

Son düzenleme:
sıfır alması sorun değilde çok zarar ettiriyor...zaten elimde scooter var onu da elimden çıkarmam lazım....ama alacağım motor kesinleşince satmak istiyorum...motorsuz kalmak istemiyorum bu yaz bahar mevsiminde....ben en iyi yükseliş honda ya bi bakayım....peşin zaten alamam...

ama sıfır aldığın bir honda ya baktığın sürece binersin :cat: başın ağrımaz biyere giderken aklın kalmaz kafanda soru işareti olmaz oky :cat:

evet caner doğru söylüyorsun ama işte arada 1000tl den fazla fark var....o yüzden arızala bi ikinci el alamaktansa sıfır almayı tercih ederim ama işte durumlar çok iyi değil....

İkinci el o fiyata bulursan cbf 150 al ama tanıdığın bir ustaya götür iyice baktır... Güzel temiz bir motosiklet bulabilirsin o fiyata :cat:

arkadaşlar 2500 tl ye o ybr fiyatı nasıl 2006 model 7700 kmde fiyatı normal mi???

arkadaşlar 2500 tl ye o ybr fiyatı nasıl 2006 model 7700 kmde fiyatı normal mi???

motoru görmeden bişey diyemem kaportada sorun yoksa yani görünürde cigerdede sorun yoktur:wiinkk:

ama 2006 model bi ybr için sanki fazla gibi tabi oda sana takasli fiyatini söylemiş olabilir:)

Son düzenleme:
YBR 125 Kaliteli ; dayanıklı ; huzur verici ;ve maddi yönden rahatlatıcı bir motordur.. Yalnız 2500 TL fazla istemiş kim istemişse... Şu an ki piyasada 2000 TL ye 8-9ooo km de YBR ler satılıyor...
Ayrıca CBF isteyen bir kişisin ; bu yüzden motoru alınca içine oturmasın..
Tabi motoru görüp kulanınca fikirler değişebliyor ...

YBR 125 Kaliteli ; dayanıklı ; huzur verici ;ve maddi yönden rahatlatıcı bir motordur.. Yalnız 2500 TL fazla istemiş kim istemişse... Şu an ki piyasada 2000 TL ye 8-9ooo km de YBR ler satılıyor...
Ayrıca CBF isteyen bir kişisin ; bu yüzden motoru alınca içine oturmasın..
Tabi motoru görüp kulanınca fikirler değişebliyor ...

evet fiyat biraz yüksek ama ben motoru gördüm temiz ve güzel kullanılmış...valla iyice kararsız kaldım cbf-ybr arasında ikisininde üzerine oturup deneyim karar vericem...izmir de 2007 model 8000 km de ybr ye 2900 tl isteyen biri var çok temiz motor gri renk...ama benim elimdeki motoru satmam lazım....:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar