Kafam Karışık

Dostum ilk etapda o kadar uçmadan şehir içinde seni tatmin edecek ödemede çok zorlamayacak birşeyler al.Hem taksit öderkenki nabzını ölçmüş olursun hemde ayağın yerden kesilir aklında sürekli bu düşünceler kalmaz.Borcun bitincede satar üzerine ekler yükseltirsin.

Mantıklı olan da bu şekilde almak ancak gönül söz dinlemiyor.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ozaman borç yiğidin kamçısıdır sıkıntılı günler seni bekliyor hayırlı olsun:mrgreen:

Benim merak ettiğim herkes mi peşin parayla alıyor motosikletlerini ? Kimse kredi çekmiyor veya borç almıyor mu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öyle birşey mümkün değil tabiki. Kimisi nakit alır kimisi krediyle alır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kredi ile almanı tavsiye etmem, yani ben olsam almazdım. Onun yerine düşük bütçeli bir motor alıp customa çevirirdim.

Aynı durum bende de var. Bi honda shadow alasim var. Paramı ona mi yatırmalıyım yoksa elimde mi kalsın, elimde kalacak mi ki, zaten sağa sola harcarım, ama 20 bin lira da az para değil, bir buçuk iki sene kadar ucu ucuna parayla yaşamak mantıklı mı, ya canım başka bisey yapmak ister de param olmazsa, hemen satarım, ya satilmazsa vb.. bu sorular bitmiyor :D bi karar vermezsem motora değilse de doktora vercem sanırım parayı :D

Usta hatırlarsan şirinevler'de gördüğüm marauder 800 ün yaşadığı sorunu anlatarak vazgeçirmiştim seni :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

tuttacromata abi; bence biraz daha bekleyin hayalinizdeki motoru öyle alın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar