Haydaaa �� tamam baylar anlaşıldı. Beni bu işlere teşvik eden motosiklet sınavında tanıştığım 0 tecrübe ile gs1200 alan amca olduydu. Gerçi ogün bugündür görmüyorum size kalsa çoktan senesi gelmiştir onunda ��
benim eski bir arkadaşımda v-rod var adam yılda toplasan 100 bilemedin 200 km yapıyor yapmıyor yazları çıkartıyor motoru kışları baharları kapalı garajda .. yazları güneşi görürse keyfide yerindeyse çıkarır bir sahile bebek iner çay içer bir şeyler yer bir tur atar sahilde eve geri döner.. bu arkadaşımında A ehliyeti var.. ama hiç bir zaman ben motorcuyum demez öyle bir iddasıda yoktur..
Adama desem gel güneşli mis gibi bir gün motorlarla atlayıp tekirdağa gidelim bir köfte yer döneriz.. bana ne diyiceğini adım gibi biliyorum "ne işimiz var motorla motorun üstünde sürünücezmi" atlayıp gidelim arabayla..
bu arkadaşımında ona bakarsa altındaki motor on numara zirve bir makine .. ama kendi motorcumu asla kendininde öyle bir iddası yok zaten.. sıfır tecrübesi olup kısaca her A ehliyeti alan her 1000cc -1200cc motor alan insan motorcu değildir.. bazıları olduğunu idda eder ama boş bir iddadır altını dolduramaz.. adama kaç bin km yolun var desen susar, nerelere geziler yapdın desen susar, kontra ne apex ne desen çoğu onu bile bilemez susar bilende hayata geçirip doğru düzgün tatbik edemez..
benim için 10 bin km 150cc de yol yapmış adam 1200cc lik motorla 500 km yol yapmış adamdan çok daha makbüldür ve harbi motordur.. bir insanı altındaki motor motorcu yapmaz tecrübesi yaptığı yol geçmişi yapar..
yeni nesilin en büyük sorunu bu sanırım.. ne kadar büyük hacim alırsam beni o kadar adam yerine koyarlar, o kadar usta bir motorcu gibi görünürüm mantığı.. Bunları genele yazdım senin için demiyorum kardeşim..