Kafam çok karısık

Bu foruma katıldığımdan beri o kadar çok motor baktım inceledim ve denedimki kafayı yedim en son o yüzden biraz kafanızı şişircem şimdiden özür dilerim. Bu yolculuk uzun yolda 110 120 yaparken yorulmicak arada gaz açtınmı 130 140 görüp milleti sollicak çok rahat bir sele olmasada olur diyeceğim bi motor aramakla başladı. İlk düşüncem r 25 ti ama yamaha bayileri r 25 liste fiyatının çok üstünde satması ve apaçi motoru damgası yediğini anlamamın ardından aynı fiyatta olan aprilla rs457 ye yöneldim. Ama oda bakmaya başladıgım gün zam yedi hem parça bulunma zorluğu hemde servisi yaygın olmayınca onuda eledim. Sonrasında ise z 500 hoşuma gitti onu araştırırken karşıma kardeşi z 400 cıktı ikisinin arasında performans dahil hiçbir fark göremeyince z400 daha makul geldi. Ona bakarken karşıma DUKE 390 çıktı biraz araştırdım ama oda hoşuma gitmedi. (Açıkçası KTM hiç güven vermiyo japonlar varken) honda 500 hornete bakmaya başladım ama oda bana gereksiz pahalı geldi. Bu işin en sonunda dedemki ulan madem uzun yol istiyon ona göre motor bak demek aklıma geldi ve benelli trk 502x gördüm hoşumada gitti açıkçası sizce ne yapmalıyım şehir içide kullanıcam ama daha çok şehirler arası rahatlık önemli değil teknolojiside umrumda değil. Tın tın bincem ben buna yağ bakım rodaj bunlara dikkat eden birisiyim.abilerim başka motor önere bilirsiniz veya anlattığın motorlar zaten iyi onlara bak da diye bilirsiniz bütçe max 450bin ama 500 binede zorlasam çıka bilirim.racing naked veya başka tarz motor farketmez sadece dediğim gibi 110 120 gibi hızlarda yorulmasın yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

He bide ehliyetim a2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve kesinlikle uzun soluklu kullancam kolay kolay satmayı düşünmüyorum
Aprilla rs457 r25 ile aynı fiyat demişsiniz fakat liste fiyatı 450k civarı r25 ise 330k civar aradaki 120k ya full + full ekipman + aksesuar dizersiniz nasıl aynı fiyat oluyor r25 top speed 200 km 140 150 ile bile stabil gidersiniz 110 km istemişsiniz o hızlarda asla yormaz 2. el piyasası hızlı canlı ayrıca her yerde bayi servis parça ne isterseniz var bana a2 de en mantıklı gelen motor odur

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ille A2 diyorsan honda cb500r bakabilirsin, Cyan'ın önceki motoru, ön cam ve 3lü çanta ile istanbul-bodrum uzun yol bile yapıyordu, şehir içinde de çok kıvraktı, hondanın en sağlam motorlarından.

Hem ss motorlar gibi rahatsız oturuşu da yok. Canavar gibi motor.

Aprilla rs457 r25 ile aynı fiyat demişsiniz fakat liste fiyatı 450k civarı r25 ise 330k civar aradaki 120k ya full + full ekipman + aksesuar dizersiniz nasıl aynı fiyat oluyor r25 top speed 200 km 140 150 ile bile stabil gidersiniz 110 km istemişsiniz o hızlarda asla yormaz 2. el piyasası hızlı canlı ayrıca her yerde bayi servis parça ne isterseniz var bana a2 de en mantıklı gelen motor odur
R 25 liste fiyatı ve o 2024 modelinin evet ikinci eli hızlı ve güzel ama ikinci elinde bile sıfır yakın olanlar 380 bin falan 2025 r 3 475 bin fiyat çektiler r 25 te 400 bin bandında olucak.Dediğin gibi ikinci el temiz buluna bilir ama artık kafamda o yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar