Kadran

Arkadaşlar merhaba, ben suzuki RF 600 R kullanıyorum, bu makinenin kadranı mil olarak dizayn edilmiş ancak bunu bir türlü sevemedim, bu kadranın km'ye değiştirme şansım varmı? bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

dostum ne yapıcan km yi ne gerek war para wermeye şimdi? o parayla kac depo benzin alırsın. benim motordada devir saati yok ben taktırayım diyo muyum?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Evet gerek yok, çarp 1.65 ile bil hesabını...

1 mil=1.6 Km.
Bana kalırsa bunu unutma gerisini unut... :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
70musti, kardes hıc gerek yok degıstırmene.Eyong, ve Scotty, acıklamıs yapman gerekenı. ohyeah, haklı.bayaa bı benzın alırsın o parayla. :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım kadranı sök tarayıcıda tara at photoshopa mil hesabını km üzerinden yap çıktı al kes yapıştır tekrar tak bu kadar basit :bounce:

BBRR, + olur valla :cherry: :cat: yalnız çok iyi photoshop kullanan birisinin olması lazım bunu yapacak olanın..yada daha olmazsa km olan bir RF 600 R bul direk onun sayacının göstergesini kopyala yapıştır üzerine

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadranın yelkovanı acaba aynı mı dönüyor km ile mil li olanlarında?? :farao:

Mel-a-ku' Alıntı:
kadranın yelkovanı acaba aynı mı dönüyor km ile mil li olanlarında?? :farao:
eğer normal fizik kanunu ile çalışıyorsa evet :çünku tekerlekler aynı kilometre dişlisi aynı teli aynı tek farklı olan göstergedekı rakkamların yerleri :king:

Süper Moderatör (BBRR)
yuh be melaku bu nasıl soru 10 mil yazan yere 16,5 km yazacaksın yelkovan itirazmı edecek :cherry:
bak sana bir kıyak yelkovanı konuşturayımda dinle
- yok abi burda 10 yazıyodu noldu böle 16,5 yazıyo bana verilen görev bu deildi ben hız mız göstermem kendin tahmin et

Photoshop fikri çok güzeldi arkadaşlar bunu hiş düşünmemiştim, bunu uygulayacağım hepinize teşekkür ederim kendinize iyi davranın
:rendeer:

BBRR' Alıntı:
yuh be melaku bu nasıl soru 10 mil yazan yere 16,5 km yazacaksın yelkovan itirazmı edecek :cherry:
bak sana bir kıyak yelkovanı konuşturayımda dinle
- yok abi burda 10 yazıyodu noldu böle 16,5 yazıyo bana verilen görev bu deildi ben hız mız göstermem kendin tahmin et

Abi ne güzel bir cevaptır bu, hehehe :mrgreen:

boy

Teknik servise gidip aynı motorun km/h göstereninin kadranının içinden temin edip taktırabilirsin.

hocam bu işin ucuz yolu bisikletler için satılan digital km. var bende vardı eskiden hala varmı bılmıyorum ama 10 ytl bişi ama olursa tabii :p :p :p :p :p :p :p :p :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar