aa ilkdefa gördm bunun parçası yokdur ya
aa ilkdefa gördm bunun parçası yokdur ya
Bi cacık olmaz bunlardan![]()
kardeş geçmiş olsun .ne yaptın sonuç nedir ?Sapanca'dan bugün kadirga ks 125 motor aldım. Sonuc hüsran. Motorun titreşimi yok. Vites geçişleri rahat. Dengesi çok güzel. Ama sapancadan geldim eve. Park ettim. Sonra benzin kokusu ve bir baktım. Motor sakir sakir benzin akıtıyor yere. Akuden mı bilmem ayrı bir baska sıvı akmış. Oda zincire gelmiş oyle asitliki sanki zincir eriyip gidecek. Motoru aldığım yeri aradım contadan dedi. Yarın geliriz sıkarız dedi. İlk günde böyle olmaz ki motoru 3 gün önce aldım ancak plaka çıkana kadar bekledim. Dedim ki bu zaman icinde iyi bak sıkıntı yasamayalım dedim. Bosa demisim...
arkadaşlar aldım kullanıyorum memnunum sıkıntı çıkmadı ayrıca arkadaşla beraber aldık ondada herhangi bi sıkıntı yok problem yok günde 100 km yol yapıyorum motor 3800 de sorun yok şu an için valla yazmışsınız çin min yok bilmem ne motoru almadan öncede bunları okudum 2 yılda ybr125 kullandım satmak zorunda kaldım nakema 350 cc de kullanıyorum 14 yaşımdan bu yana yani acemisi değilim şunu söylemem gerek bilmiyosanız veya denemediyseniz deneyen insanlardan görüş alarak yorum yapın ha ben deneyen biri olarak diyorum 10 numara motor taş toprak günde 100 km gidip geliyorum işe halen lastik patlaması dışındasorun yok diyorum alan olursada tavsiye ederim buda benim görüşümdür