Kadırga ile 55 bin km

Katılım
25 Kas 2014
Mesajlar
11
Ilk olarak merhaba arkadaslar uzun suredir forumu takip ediyorum ama benim motorum ile ilgili pek konu yokmus bilgi verende yok sanirim.amacim size bilgi vermek bende sizin gibi kullaniciyim.

Motorum:kadirga kd 125
2012 senesinde aldim mavisimi hala biniyorum.alirken tereddutte kaldik tabi markadan dolayı cevremdekiler de bana karsi cikti sayılır hic duymadim neymis o diye bende gidip bayiye bakip inceledim motoru ve bir test sürüşü yaptim acikcasi sessiz calismasi gaz tepkisi ve titresimsiz olmasi hoşuma gitti bizde hayirlisiyla gidip aldik.

Motor blogu tamamen ybr blogu butun parcalari ister fabrikadan ister ybr parcalari uyumlu. fabrika trabzonun arsin ilcesinde motorda ismini trabzonun kadirga yaylasindan almıştır.

Gelelim motora ve performansina
Artci ile stabil 115 km hizda gidebiyor
Tek kisi ile 120 km dir.
titresim ybr ile ayni
Vibrasyon 40 binde kendini belli etmeye basladi onuda servisi direksiyonu cok sikarak azaltti
3 senede 55 bin km yaptim belki abartiyor diyeceksiniz ama motor aksaminda değişen yok 1000 km de bir yağını kendim degistrdim buji kontrolleri hava ayari ve filtre.lastikleri kötü.onlarida michelin pilot ile degistirdim .

kotu olan nelerdir:
Artci ile on amartisor biraz zayif kaliyor.
Marka:Tanitimlari berbat denicek derecede web siteleri o biçim bakan yok.motor hakkinda hic bir bilgi yok fazla. Bukadardir telefonda oldugum icin resim atamadim ilerleyen gunlerde atacagim iyi forumlar.

Sorusu olan arkadaslarm mesaj atabilirler
 
Katılım
30 Tem 2014
Mesajlar
1,072
Amcamda da var güzel motor onun ki 10.000'de diye biliyorum. Ama gaz ve debriyaj kolları biraz ağır bileğimi yormuştu benim. Göstergeler falan ybr ile aynı .
 
Katılım
25 Kas 2014
Mesajlar
11
Evet olabilir ben wd 40 la temizliyorum debriyaj kollarini falan yag kir tutuyor ağır kalabiliyor
 
Katılım
30 Tem 2014
Mesajlar
1,072
Evet olabilir ben wd 40 la temizliyorum debriyaj kollarini falan yag kir tutuyor aðýr kalabiliyor

Ben debriyaj kolunda ki boşluğu bir türlü ayarlayamadım. Onun haricinde titreşim pek yoktu yani. Saydığım şeyler haricinde beğenmiştim. Driftin debriyaj kolu gazı falan onun yanında pamuk gibi :)
 
Katılım
3 May 2006
Mesajlar
4,546
en çok da artık böyle artık yeni nesil japon uyumlu motorları seviyorum :) parça bulma problemi de ortadan böylece kalkıyor ...
 
Katılım
25 Kas 2014
Mesajlar
11
en çok da artık böyle artık yeni nesil japon uyumlu motorları seviyorum :) parça
bulma problemi de ortadan böylece kalkıyor ...

:) haklısın

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Yokmu kullanan yorumu olan merak eden
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst