Kadınların En Sevdiği Rakı

Kadın rakısı diye bir rakı var mı bilmiyorum ama nedense son zamanlarda rakı içen kadınların önünde hep kulüp delüks rakısı var. Hatta bir haber de görmüştüm yapılan ankete göre kadınların en çok sevdiği rakı kulüp delüks rakısı oldu diye. Geçenlerde Hande Yener'i canlı izlemeye gittik o da sahnede kulüp delüks rakısı içiyordu.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
"Avratlara mahsus"muş zaten. Ekşi Sözlükten (ç)alıntı:
cumhuriyet’in yüzüncü yılında, efsanevi "kulüp rakı"nın kardeşi olarak piyasa sunulan rakı. ihap hulusi görey'in efsanevi "kulüp rakı" ön etiketinden ilhamla, bu sefer bir kadın ve erkeği yan yana rakı içerken resmeden emrah yücel'in güzelim etiketiyle dikkatleri üzerine çıkan kulüp rakı delüks, damıtma sonrası ortaya çıkan alkolün göbeğinin göbeğinden yapılıyor. bir diğer ifadeyle imbiğin tam kalbinden...

%45 alkol oranına sahip bu rakının lezzetli bir alkolü var. %100 yaş üzümden imal edilmiş.

bu rakı, kardeşi kulüp rakı'nın aksine anason yönünden hafif, alkol oranı ona (%50) kıyasla daha düşük (%45), tok içim yerine akıcı bir içim sunuyor. meyvemsi ve canlı. zaten bu rakı tasarlanırken "kulüp rakı" ağır geliyorsa, "kulüp rakı delüks" ile bu dünyanın kapısı aralansın diye düşünülmüş. rahat içimli bir rakı arıyorum, masada az su ekleyerek lıkır lıkır içilsin istiyorsanız tam sizlik.

ilerleyen tarihlerde hem kulüp rakı hem de kulüp rakı delüks birlikte piyasada olacaklar. biri çıktı diye diğerinin silinmesi gibi bir durum yok. iki rakıyı da yan yana tatmak oyuncaklı olabilir. onu da akıllara yazmak gerek.

Rakıyla beslenmiş et sıkılığından ödün verir.
Böyle ellediğinde dolgunluk hissi vermez.
Sıkıldığında, mıncıklandığında eski haline hemen dönmez.
Bu sebepten kısa vadede mayhoşluğundan tercih edilse de uzun vadede kabul görmez.

Siz en iyisi zemzem, pekmez, su, ayran içenleri tercih edin.

F54

her rakı rakı değildir!! özellikle şişe şekil diye millet gidip beylerbeyine tonla para veriyor pek sevemedim
damak zevkimden midir bilmiyorum ama özellikle yeni rakı resmen ispirto nasıl millet gidip para veriyor hayret rakı içeceksem yeşil üzüm rakıları güzel veya altın seri ler iyi
kadınlar bu konuda değişik değişik kombinasyonlar yapıyorlar rakı ile neler neler karıştırıyorlar yeni nesil meyhaneler sosyal medya da moda oldu o yüzden rakı içen kadınları gözümüze sokuyorlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim çok sevdiğim Beylerbeyi Göbek, Tekirdağ Göbek ve Beylerbeyi Teragold'un bazı kadınlarda baş ağrısı yaptığını duymuştum. Gerçi ben mazot içsem baş ağrısı, kıç ağrısı, mide bulantısı yapmaz ama demek ki kadınların seçimleri rakı konusunda daha farklı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben aslında bira içen kadın arıyorum. Geçmişte biracı bir kız arkadaşım vardı ama o zamanlar bile benden iriydi. Cihan pehlivanı Filiz Nurullah, Koca Yusuf, Kel Aliço ebadında bir kızdı.

Anason kokusu daha yumuşak olduğu için Tekirdağ'ı beğenenlere denk geldim 🙂

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

GURMELERE küçük bir tavsiye vereyim rakı değil ama vodka içiyorlarsa gümrük giriş çıkışlarında dzanka var ukrayna polanya çekya ya yolu düşenler nemirof hetman de alabilirler nemirof un ballı biberli olanı mükemmel ben içiyorum diyeni sadecek 250 ml bile yamultuyor yani
bize burada %40 alkol lü diye satılan içkiler gerçekten yurtdışındakilere göre su gibi birşey tadı da leş gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar