Kadın sürücü

eğer kadın sürücü gördün mü kaçıcaksın başka çare yok haberin devamı
http://haber.stargazete.com/dunya/kadin-surucu-oyle-bir-sey-yapti-ki/haber-783737/?ref=facebookmedia

Hepsi bir degildir Çok güzel dikkatli kullananlarıda vardır fakat böyle kendini lunaparkta zannedip çarpışan araba gibi kullananlarıda mevcuttur :pr:

Trafikte kadın erkek ayrımı yapmak istemiyorum ama ışıklarda durduğumda 5 cm kadar yanıma aracını yanaştıran bayana kaskı çıkrtıp amacın düşürk ise sağ kır direksiyonu ez bare dediğimde aldığım cevap karşısında hayattan soğudum kenara çekip 2 dal sigara içtim hiç fark edememiş herhalde sadece kendi oturduğu yeri kapsıyor sanıyor eşşek gibi jeep :sunny:

Motosikleti
Cbr 650F
hepsinin hakkını yemeyelim ama bir kısmı yüzünden itibarları hoş değil

genelde sağımda solumda pek bayan sürücü istemem kaçarım

samet bizim bi naciye abla vardı sitede her akşam eve gelince bütün çiçekleri ezer geçer sonrada oturur aglardı onu izlerdik balkondan hergün :D

Bayanlar kızmayın ama gerçekten berbat araba kullanıyorsunuz ve bizi sinir hastası ediyorsunuz..!

Bayanlar kızmayın ama gerçekten berbat araba kullanıyorsunuz ve bizi sinir hastası ediyorsunuz..!

motoru iyi kullanırım bana daha basit geliyor sevdigimden heralde bi araba kullanışımı görsen hayattan sogursun büyük ya :D aynaları unutuyorum bikere arabalara sürte sürte gidecem nerdeyse kendimden utanıyorum araba kullanırken

motoru iyi kullanırım bana daha basit geliyor sevdigimden heralde bi araba kullanışımı görsen hayattan sogursun büyük ya :D aynaları unutuyorum bikere arabalara sürte sürte gidecem nerdeyse kendimden utanıyorum araba kullanırken

Bu kadar durumu kabullenen birini görünce sert üslubumdan utandım ::facepalm::

Bazı bayanlarında hakkını yemeyın :)

Özellikle bu aralar çok sık görüyorum bayan ambulans şoförleri, siren açık tam gaz sağlı sollu yardırıyorlar valla helal olsun.

640x480_5017yigit-ozgur-karikaturleri-157.jpg

1- Bayan Sürücü (arada nadir çıkar)
2-Şahinci
3- E30 cu...

bunlardan bu karikatürün taktik yapcan... Gaçacan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar