Kadın sürücü problemi

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
biliyom o nedenle o kısmı atlıyorum :D

bende biraz cinsiyetçiyimdir fakat pozitif anlamda değil eşitlik anlamında. Pozitif ayrımcılıga karşıyım bu konuda tamamen.
Mesela kadın doğum iznine gider sen 1 sene 2 sene ek para almadan onun işini de yaparsın. Sana zerrer faydası olmaz.
Yok özel günüdür alttan alacan da, yok kadınlara iş hayatında az yer veriliyor diye onlara özel kadro veriliyor, yok seninle aynı iş tanımında oldugu halde "ama o kadın" diyip bütün amele işlerini sana veriyorlar da falan falan.

Bu gibi sebeplerle biraz cinsiyetciyim.

Ama bu konuda konu fazla evrilmiş terbiyesizleşmiş :D
1 sene 2 sene dogum izni alan kadin nerede? AB uyesi ulkelerdeyse evet belki ama trde oyle bisey yok

Motosikleti
D400
1 sene 2 sene dogum izni alan kadin nerede? AB uyesi ulkelerdeyse evet belki ama trde oyle bisey yok

4 ay ücretli izin
6 ay ücretsiz izin
Süt iznini tek defada kullanmak 2 ay

Toplam 1 sene.

İkiz olursa 2 hafta falan bunu katmıyorum.

Ek olarak

Bu geçen sürede gelen ortalama 15-21 günlük yıllık izin hakkını da ekliyorlar etti mi 13 ay.

En az 1 ay rapor almayanı görmedim buradan da 1-2 ay iteliyorlar. Etti mi 15 ay sana.

Başıma sürekli geldiği için zaten yorumladım hem bana iş kitlendi hem izin alan personellerim nedeniyle sıkıntı yaşadım , emin değilseniz karşınızdakini yalancı gibi göstermeye çalışmayın lutfen.

Yani hiçbişrşey yapmazsan 1 sene, rapor alırsanız 15 ay a kadar çok çok rahat cocuk izni kullanabiliyorsunuz.

2 sene demem abartı olmuş ama siz 1'e de itiraz ettiniz :) gerçi heyet raporu ayarlayıp 2 seneyi dolduran da çok rahat gördüm ama benim başıma gelmedi.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
4 ay ücretli izin
6 ay ücretsiz izin
Süt iznini tek defada kullanmak 2 ay

Toplam 1 sene.

İkiz olursa 2 hafta falan bunu katmıyorum.

Ek olarak

Bu geçen sürede gelen ortalama 15-21 günlük yıllık izin hakkını da ekliyorlar etti mi 13 ay.

En az 1 ay rapor almayanı görmedim buradan da 1-2 ay iteliyorlar. Etti mi 15 ay sana.

Başıma sürekli geldiği için zaten yorumladım hem bana iş kitlendi hem izin alan personellerim nedeniyle sıkıntı yaşadım , emin değilseniz karşınızdakini yalancı gibi göstermeye çalışmayın lutfen.

Yani hiçbişrşey yapmazsan 1 sene, rapor alırsanız 15 ay a kadar çok çok rahat cocuk izni kullanabiliyorsunuz.

2 sene demem abartı olmuş ama siz 1'e de itiraz ettiniz :) gerçi heyet raporu ayarlayıp 2 seneyi dolduran da çok rahat gördüm ama benim başıma gelmedi.
Sizin ora proleteryanın sendikalı olanından galiba?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hortlatmış gibi olacak ama napıyım...
Örnek cuk oturmuş...

Konu sahibi arkadaş erkeklerin, kadınlar gibi kaza yapmayacağından emindi..
Demek sadece kadınlara mahsus değilmiş bu olay...

ucurumdan-motorcyu.jpg

Sosyal medyada son günlerde hızla yayılan ve bir motosiklet sürücüsünün kontrolü kaybederek dik bir uçurumdan aşağı savrulduğu anları gösteren video, kısa sürede milyonlarca kez paylaşıldı.

Olay, 18 Şubat 2026 tarihinde saat 11.30 sıralarında Çin’in Yunnan eyaletinde meydana geldi. İddiaya göre sürücü, virajlı ve dağlık bir yolda ilerlerken motosikletinin kontrolünü kaybetti ve yolun kenarındaki dik yamaçtan aşağı savruldu. Görüntülerde motosikletin boşluğa doğru düştüğü anlar net şekilde görülüyor.

Kazanın şiddetine rağmen sürücünün hayatta kalması sosyal medyada “mucize” olarak yorumlandı. Yerel kaynaklara göre sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Olay sonrası kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın sürücü, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir yaralanma yaşamadığını duyurdu.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kaos seviyon sende he :D
Kaos diil de , bu olayların tek cinsiyete indirilmesine karşıyım...
Şimdi diyecek ki tek bir örnek bunu doğrulamaz... Kadınlar hep yapıyor ...
Bu şekilde kaza yapan binlerce video var ....
Sadece donelendirmek istedim...

Motosikleti
D400
Kaos diil de , bu olayların tek cinsiyete indirilmesine karşıyım...
Şimdi diyecek ki tek bir örnek bunu doğrulamaz... Kadınlar hep yapıyor ...
Bu şekilde kaza yapan binlerce video var ....
Sadece donelendirmek istedim...

oran meselesi. genel toplam olarak bakmayacaksın abi olay burada karışıyor.

10 kadın sürücü ve 10 erkek sürücü olarak kıyaslarsan kadınlar bu konuda berbat.

Trafik olarak bakarsak 90 erkeğe 10 kadın olduğu için doğal olarak erkekler trafikte terör estiriyor gibi gözükür.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
oran meselesi. genel toplam olarak bakmayacaksın abi olay burada karışıyor.

10 kadın sürücü ve 10 erkek sürücü olarak kıyaslarsan kadınlar bu konuda berbat.

Trafik olarak bakarsak 90 erkeğe 10 kadın olduğu için doğal olarak erkekler trafikte terör estiriyor gibi gözükür.
Zaten berbat sürdüklerinde hemfikiriz..
İstisna ablalar kaideyi bozmaz...

Ama iş cinsiyetçiliğe geçti..
Erkek hegamonyasına daldı...

İçime içime vursun ritim içime
Bassın volümünü aç da işlesin içime
Raggamuffinstyle bi' nevi benim adım
Sokaktan gelme bu kültür reçetem ve ilacım
Melodimle kalkın dansa ritmim ile giriyoruz türbülansa yeniden ah
Rap'im ile gir balansa yine disko pisti toz dumansa yeniden ah
Negatifi at da at da dönsün pozitif sana kat ve katla yeniden ah
Beni beni bir kez ya da beni bin kez bile bile dinlesen de yeniden ah

Motosikleti
Motorsuz
Hortlatmış gibi olacak ama napıyım...
Örnek cuk oturmuş...

Konu sahibi arkadaş erkeklerin, kadınlar gibi kaza yapmayacağından emindi..
Demek sadece kadınlara mahsus değilmiş bu olay...
"Olay sonrası kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın sürücü, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir yaralanma yaşamadığını duyurdu."

🤔

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
Forza250-cygnusL
"Olay sonrası kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın sürücü, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir yaralanma yaşamadığını duyurdu."

🤔
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kadın mıymış... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

İlim çinde de olsa bulun diye söz vardı...
Demek dünyanın her yerinde geçerliymiş bu.. Sadece ülkemizin kadınlarına mahsus diil..

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar