Kadın sürücü problemi

Abicim zaten gülünsün diye paylaşılan bir mesaj. Nesini ciddiye alacağız allah aşkına yav :)

Bu arada ben yapay zeka olup olmadığından şüpheliyim. Hem öyle bile olsa komik değil mi yahu?

Ulen komedi konusunda bile anlaşamıyoruz :)

NOT: yine burada küçük aklıyla kendince laf atmaya/laf sokmaya çalışanlar görüyorum. Bak bunu yapıyorsunuz sonra laf yiyince kem küm ediyorsunuz. Sonra da "neden benimle uğraşıyorsun" oluyor. Acaba neden?

Olayın anlaşmakla veya anlaşamamakla alakası yok.

Siz bir paylaşım yapmışsınız bende yapay zekayla yapıldığını belirtmişim.

Lay lay lom bir şey için anlaşma zemini aramaya gerek yok, isteyen güler, isteyen ağlar, kimin ağladığı, kimin güldüğü de beni ilgilendirmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam istersen Herkül ol, kadın tribi yemem diyen delikanlı görmedim daha :ROFLMAO:
İster soba borusu olsun ister boğaziçi köprüsü, fındık kabuğuna mağlup olur.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250
Kadın araç sürücüleriyle 1 sorun yaşıyorsak, erkek sürücülerle 10, motosikletli kardeşlerimizle 30 sorun yaşıyoruzdur ama yine kadınlar suçlu çünkü biz kuralsızlığı içselleştirdik baya baya :)

En son bir kadın sürücüyle ne zaman sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama bu gün 2 defa motorlu arkadaşlar düşürüyordu beni. Niye yanımdan sıfır geçiyorsun diyorum, "telefona bakıyordum görmedim" diyor :))

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Olayın anlaşmakla veya anlaşamamakla alakası yok.

Siz bir paylaşım yapmışsınız bende yapay zekayla yapıldığını belirtmişim.

Lay lay lom bir şey için anlaşma zemini aramaya gerek yok, isteyen güler, isteyen ağlar, kimin ağladığı, kimin güldüğü de beni ilgilendirmez.
Yahu, yapay veya değil, insanlara neşe gelsin diye paylaşılan bir komedi videosuna "ciddiye almayın" diyen bir tipsin...bana ne seni ne ilgilendirdiğinden allah aşkına...

Ciddi Andropoz belirtileri gösteriyorsun kardeşim. Ya da BIM'den aldığın yoğurdu değiştir, sana iyi gelmiyor :)

Enteresan forum vesselam...

Yahu, yapay veya değil, insanlara neşe gelsin diye paylaşılan bir komedi videosuna "ciddiye almayın" diyen bir tipsin...bana ne seni ne ilgilendirdiğinden allah aşkına...

Ciddi Andropoz belirtileri gösteriyorsun kardeşim. Ya da BIM'den aldığın yoğurdu değiştir, sana iyi gelmiyor :)

Enteresan forum vesselam...

Senin derdini biliyorum ama derdine merhem olmayacağım.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Haala ya gerçekten anlamıyorsun ki buna yapacak bir şeyim yok..Allah vergisi naapalım...
Ya da inadına anlamak istemiyorsun , konuyu kendi çizdiğin çizgiden saptırıp cinsiyetçiliğe çekiyorsun...

La birader ta en başında da söyledim.. Ortalarda da söyledim, sonlara yaklaşırken de söyledim.. Bak şimdi de söylüyorum... Dur hatta büyük kırmızı yazayım...

KADINLAR OTOMOBİLLERİ ERKEKLER GİBİ KULLANAMIYORLAR.. ERKEKLERİN BARİZ ÜSTÜNLÜKLERİ VAR... (Arada erkeklerden daha iyi kullananlarda çıkıyor istisnai olarak )

BU KONUDA HAKLISIN TAMAM...

Ama sana anlatmaya çalıştığımız kadınların erkeklerden eksiğinin olmadığını , çükümüz var diye onlardan üstün olmadığımızı ,Onların da allahın kulu, allah yapısı olduğunu, anlatalım dedik ... Nerden dedik... :)

Kasların kadınlardan güçlüdür, onlardan iyi araba da kullanabilirsin,
Ama duracaksın orada...
Kadınların da erkeklerden üstün olduğu o kadar şey var ki ;)
En sonunda maddeler halinde alt alta dizsek , aşağı yukarı eşit çıkar eminim..

Tekrar ederek konuyu uzatmayacağım.. Bak gene kırmızı büyükle yazıyorum...

KADINLAR TRAFİKTE ERKEKLER GİBİ DEĞİLLER....

Ama bu demek değildir ki onları aşağıda görüp , cinsiyetçilikten vurabiliriz..

Orda başarıya ulaşamayanlar altlarında vasıta varsa HOŞDERE ye doğru yol alırdı kaderine söve söve ... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Kendini mükremin abinin ya da osman abinin kollarına atıp savaş kazanmış gibi mutlu olurlardı... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Kadın ve erkek biyolojik olarak farklı, eşitlik olayı yanlış anlaşılıyor, kadınlarda ve erkeklerde farklı hormonlar daha aktif olduğu için çok büyük bir fark var, eşitlik kanuni haklar önünde var sadece, kadın ve erkek eşit olamaz. Kadınlık hormonları ile erkeklik hormonlarının farklı olduğunu da konuşmayalım artık.

Konu kadın olunca "acaba millet yanlış anlar mı" diye kırk takla atıyoruz ama artık baygınlık geldi.. bu konu cinsiyetçiliğe çekmeye müsait bir konu ama öyle bir konu diye bu akıl almaz kazaları görmezden gelemeyiz, Yukarıda paylaştığım kaza erkek beyninin kesinlikle yapmayacağı bir şey, önünde bir bisikletli çocuğa çarpıp sonra üzerinden geçen bir erkek gördüğümüzde ben eminim ki herkes "o çocuğu bilerek ezdi" diyecek ama bunu bir kadın yaptığı zaman hepimiz onun beyin fonsiyonundan kaynaklı bir sorun olduğunu bileceğiz..

Yukarıdaki kadın ayrıca eğitimli bir insan, öğretmen kendisi, sözde eğitimli diyeyim çünkü hani gazı bıraksa araba kendi duracak o hızda çocuğun kafasını ezdi geçti, bu çok büyük bir kusur ve bunu büyük bir kusur olarak görmeyen kişilerinde kendi akıllarını sorgulaması lazım.

Kavga eden başkası olunca çok keyifli oluyor.😅 Haklıya haklı demek neden bu kadar zor Allah aşkına?
bir çoğumuzun başına geliyor, haksız olduğumuzda bir süre sonra ses etmiyoruz yada en başından hatayı anlayıp diretmiyoruz ama bu tartıştığımız konu can sıkıcı.

orada ölen çocuk kimsenin umurunda değil, ölümler hep var zaten ama öyle bir ölüm şekli yok, tama ölen çocuğu ve ailesini hiç kimse tanımıyor ve bende tanımıyorum bu yüzden hani sadece anlık ufak bir üzüntü duyup geçtik ama yarın bu olayın aynısı tekrar olacak ve "bana ne?" deyip geçecek miyiz?

"Bana ne?" diyecekler zaten konuya girmesinler abi, toplumda yaşayıp "bana ne?" diyecek kadar aşağılık ise zaten ağızlarını açmasınlar da boş gerginlik olmasın. (üstüne alınmasın kimse, bir youtube videosunda gördüm bu "bana ne?" diyen hıyarı, o geldi gözümün önüne)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kadın ve erkek biyolojik olarak farklı, eşitlik olayı yanlış anlaşılıyor, kadınlarda ve erkeklerde farklı hormonlar daha aktif olduğu için çok büyük bir fark var, eşitlik kanuni haklar önünde var sadece, kadın ve erkek eşit olamaz. Kadınlık hormonları ile erkeklik hormonlarının farklı olduğunu da konuşmayalım artık.

Konu kadın olunca "acaba millet yanlış anlar mı" diye kırk takla atıyoruz ama artık baygınlık geldi.. bu konu cinsiyetçiliğe çekmeye müsait bir konu ama öyle bir konu diye bu akıl almaz kazaları görmezden gelemeyiz, Yukarıda paylaştığım kaza erkek beyninin kesinlikle yapmayacağı bir şey, önünde bir bisikletli çocuğa çarpıp sonra üzerinden geçen bir erkek gördüğümüzde ben eminim ki herkes "o çocuğu bilerek ezdi" diyecek ama bunu bir kadın yaptığı zaman hepimiz onun beyin fonsiyonundan kaynaklı bir sorun olduğunu bileceğiz..

Yukarıdaki kadın ayrıca eğitimli bir insan, öğretmen kendisi, sözde eğitimli diyeyim çünkü hani gazı bıraksa araba kendi duracak o hızda çocuğun kafasını ezdi geçti, bu çok büyük bir kusur ve bunu büyük bir kusur olarak görmeyen kişilerinde kendi akıllarını sorgulaması lazım.

bir çoğumuzun başına geliyor, haksız olduğumuzda bir süre sonra ses etmiyoruz yada en başından hatayı anlayıp diretmiyoruz ama bu tartıştığımız konu can sıkıcı.

orada ölen çocuk kimsenin umurunda değil, ölümler hep var zaten ama öyle bir ölüm şekli yok, tama ölen çocuğu ve ailesini hiç kimse tanımıyor ve bende tanımıyorum bu yüzden hani sadece anlık ufak bir üzüntü duyup geçtik ama yarın bu olayın aynısı tekrar olacak ve "bana ne?" deyip geçecek miyiz?

"Bana ne?" diyecekler zaten konuya girmesinler abi, toplumda yaşayıp "bana ne?" diyecek kadar aşağılık ise zaten ağızlarını açmasınlar da boş gerginlik olmasın. (üstüne alınmasın kimse, bir youtube videosunda gördüm bu "bana ne?" diyen hıyarı, o geldi gözümün önüne)
Valla onu bunu bilmem de artık kadınlara hakarete vardırdın konuyu..
Ya yazdığını bilmiyorsun , ya da hakikaten tehlikelisin..

Ama daha önce de söyledim... Kadın beyni erkek beyninden üstün... Çalışması çok daha fonksiyonel... Hiiç öyle kendini üstün falan zannetme... Önündeki 10 15 cm lik fazlalık sana değer katmaz haberin ola ;) Google a yaz öğren ;) 5 farklı olayı aynı anda düşünebiliyor... Beyin olarak üstünler...

Ayrıca erkeklerin beyinlerinin nerde olduğunu yapay zeka bile çok güzel anlatır sana ;)

Kadınlar Sadece duyguları fazla yoğun yaşıyorlar.. Kaza anında da panik olmaları bu yüzden... Ama senin kullandığın aracı sol ayağının başparmağıyla kullanıp seni de önüne katacak çok kadın sürücü tanıyorum...

Kabul ettik trafikte erkeklerden daha iyi olmadıklarını.. Bunun altında duygularının ve trafik tecrübelerinin eksikliği yatıyor...

Bilmiyoruz kadınlarla ne yaşadın (Trafikte ;) ), nasıl bir travman var , anlat ki bilelim, anlat ki yardımcı olabileceğimiz donemiz olsun...

Çok ihtimal vermiyorum travmandan kurtulacağına ama , hemcinsimizsin.. Yardımcı olalım... Kadınlara ezdirmeyelim seni ;)

Ya da bırak boş ver.. Sen kadınları erkeklere hizmet eden , çamaşırını yıkayan, yemeğini yapan, akşama da cinsel yönden doyuran meta olarak görmeye devam et... Sakın araba değil 3 tekerli pisiklet bile verme...

Allah seni kadınlardan korusun (Trafikte) ;)

Çocuğa da çok üzüldüm ayrıca.. Pisi pisine hayatından olmuş.. Ailesine sabırlar dilerim.. Çok zor.. Empati de yapabiliyoruz bu arada... Ya kendi çocuğumuz olsa ?..

Adı üstünde kaza bu..
Ama ne yapalım ? Kadını idam mı edelim ?.. recm mi yapalım?.. Derisini mi yüzelim ?... Bu dünya da 2 cinsiyet var.. Ortağız işte.. Onlarda aynı haklara sahipler..

Böyle bir kazaya ben karışmam , böyle kaza asla yapmam mı diyorsun ?..

Sen allah bilir kadın pilotların kullandığı uçaklara , kadın kaptanların kullandıkları gemilere de binmezsin ... Metrobüslerden bahsetmiyorum bile...

Şimdi gelelim konuyu açmanın amacına ?..
Ne istiyorsun ?.. Naapalım?

Kadınlarımız eğitelim mi ? Trafikte daha güvenli olmasını nasıl sağlayacağımızı mı konuşalım ? Ne yapalım ?.. Ya da kadınlara ehliyet verilmesin kampanyası mı yapalım?.. Konuyu açtın ama çözüm sunmuyorsun...
Var sa yoksa erkekler üstün..

2 cümleyle başlığı niye açtın ? Ne olmasını istiyorsun ?..

Son düzenleme:
Motosikleti
apec apx7
antalyada yaşayan 22 yıllık otomobil ehliyetli bir erkek olarak söyleyebilirim ki tamamen safsata. trafik kanununda olan olmayan ne kadar hata varsa %99 u erkekler tarafından yapılıyor. ister otomobil olsun ister motosiklet olsun. antalya ve motosiklet özelinde 2 teker yapan, gece vakti patlak egzosla gezen, bir anda sağ tarafından geçen, sinyal verip sağa dönecekken bir anda araya giren, kırmızı ışıkta geçen (örnekleri daha da uzatabiliriz) bir tane kadın motosiklet sürücüsü görmedim. otomobil bundan da beter.

antalyada yaşayan 22 yıllık otomobil ehliyetli bir erkek olarak söyleyebilirim ki tamamen safsata. trafik kanununda olan olmayan ne kadar hata varsa %99 u erkekler tarafından yapılıyor. ister otomobil olsun ister motosiklet olsun. antalya ve motosiklet özelinde 2 teker yapan, gece vakti patlak egzosla gezen, bir anda sağ tarafından geçen, sinyal verip sağa dönecekken bir anda araya giren, kırmızı ışıkta geçen (örnekleri daha da uzatabiliriz) bir tane kadın motosiklet sürücüsü görmedim. otomobil bundan da beter.

Hata yapış nedenlerinde fark var, biri kapasitesi o kadar olduğundan yapıyor, diğeri hanzo olduğu için yapıyor.

Biri herhangi bir tedavi ile bile düzelmez, öyle kabul etmek lazım, diğeri güzel bir odun tedavisi ile çiçek, çiçek olur. :ROFLMAO:

F54

koşu yarışında ayağım dala takıldı ve ben hızımı kesmeden devam etmem gerekirken durup dal ile kavga etmeye başlayıp yarışta kendimi geriye attım.

konu kapandı gitti diyorlar, ben tartışmak istiyordum.
@fatih.met
bak güzel kardeşim bir gün arkadaşımla oturuyoruz rakı içip balık yiyoruz konu bi şekilde kadın erkek üstünlüğüne geldi dedi ki kadınlar erkeklerden üstündür dedim hangi konuda ? (burada cinsiyetlerimizi diplomalarımızı okuduğumuz okulları bildiğimiz dilleri vatandaş olduğumuz ülkeleri hobilerimizi ve mesleklerimizi yazmayacağım)
dedim ki fizik'temi matematik'temi bilim'de mi astrono'mide mi tıp alanında mı sanat'tamı spor'da mı teknoloji'demi finansal başarıda mı mutfak'ta mı hangi alanda üstün kadınlar ? günlük işlerden bahsetmeye bile gerek yok
gerçekten 1 kelime bile edemedi hadi dedim ya söyle bana de ki kadınlar bu konuda erkeklerden üstün bu işi biz erkeklerden daha iyi yapıyoruz de gerçekten böyle bir iş varsa söyle dedim bende bilmek istiyorum kem küm etti cvp yok
yazmışlar ki kadınlar aynı anda 5 işi yapabilir bok yapar açın belgesel izleyin bir çita bile aynı anda 2 ceylanı kovalamaz neden geri zekalı mı?
hayır değil çünkü bu doğanın kanunu böyle birşey yaparsa açlıktan ölür
fatihçiğim okumaya araştırmaya ve kendini geliştirmeye devam et kadınlar sadece cahil erkekleri avucunda oynatır
akıllı bilgili zeki güçlü erkekler karşısında konuşamazlar bile süt dökmüş kedi gibi olurlar
burada sana saygı duymayanlara he he öyle de geç

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@fatih.met

yazmışlar ki kadınlar aynı anda 5 işi yapabilir bok yapar açın belgesel izleyin bir çita bile aynı anda 2 ceylanı kovalamaz neden geri zekalı mı?
hayır değil çünkü bu doğanın kanunu böyle birşey yaparsa açlıktan ölür
Mesela kadınlar söylediğimi hemen anlıyorlar... ;) Kusura bakma ama sen de yanlı düşünüyorsun...

Ben aynı anda 5 işi yapar demedim.. Öyle bir cümlem ya da düşüncem yok...

Dedim ki , Kadınlar aynı anda 5 farklı şekilde düşünür , ya da 5 şeyi kafasında kurar..

Örf ve adetlerimiz çoğu zaman kadını zincirliyor...
Allahtan zincirliyor yaksa halimiz nice olurdu?.. ;)

Ayrıca , Saygı duymadığımız bir olay yok... Her fikre açığız... Saygı duymayan Fatih çiğinin ta kendisi..

Motosikleti
D400
Dedim ki , Kadınlar aynı anda 5 farklı şekilde düşünür , ya da 5 şeyi kafasında kurar..

sanırım bundandır ki araba kullanmayı beceremezler :D

ama kadınlarımız, analarımız, eşlerimiz, kardeşlerimiz birçok konuda iyiler. (aşko kuşko beyaz yakalar hariç)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sanırım bundandır ki araba kullanmayı beceremezler :D

ama kadınlarımız, analarımız, eşlerimiz, kardeşlerimiz birçok konuda iyiler. (aşko kuşko beyaz yakalar hariç)
Zaten onu en başta dedim.. Dedik.. Kabul ettik... :)
Ama konu sahibi işin cinsiyetçiliğinde...
Biz oralarda geziyoruz..
Konu da rayından çıkmış, hızlı tren gibi dalacak menfeze :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
men-women-on-off-switch.jpg

Motosikleti
D400
Zaten onu en başta dedim.. Dedik.. Kabul ettik... :)
Ama konu sahibi işin cinsiyetçiliğinde...
Biz oralarda geziyoruz..
Konu da rayından çıkmış, hızlı tren gibi dalacak menfeze :)

biliyom o nedenle o kısmı atlıyorum :D

bende biraz cinsiyetçiyimdir fakat pozitif anlamda değil eşitlik anlamında. Pozitif ayrımcılıga karşıyım bu konuda tamamen.
Mesela kadın doğum iznine gider sen 1 sene 2 sene ek para almadan onun işini de yaparsın. Sana zerrer faydası olmaz.
Yok özel günüdür alttan alacan da, yok kadınlara iş hayatında az yer veriliyor diye onlara özel kadro veriliyor, yok seninle aynı iş tanımında oldugu halde "ama o kadın" diyip bütün amele işlerini sana veriyorlar da falan falan.

Bu gibi sebeplerle biraz cinsiyetciyim.

Ama bu konuda konu fazla evrilmiş terbiyesizleşmiş :D

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
İşte yaa.. Ne varsa eskilerde var... 🙋‍♂️
Taygırcan , panda gözükmüyor ? Hayatta mı ?..
geçen whatsapta durum paylaşmış, sağ demek.
benim onu arayıp sormam kadar o beni arayıp sormadığı için, o arayıp sorana kadar iletişimi kestim. o ayu da arayıp sormadı hiç

Motosikleti
Forza250-cygnusL
geçen whatsapta durum paylaşmış, sağ demek.
benim onu arayıp sormam kadar o beni arayıp sormadığı için, o arayıp sorana kadar iletişimi kestim. o ayu da arayıp sormadı hiç
İşi düşmezse aramıyor...
Geçenlerde watssaptan yazıp duruyordu.. 1 sene falan önce..
İlgilenmedim sustu bir daha aramadı :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Hata yapış nedenlerinde fark var, biri kapasitesi o kadar olduğundan yapıyor, diğeri hanzo olduğu için yapıyor.

Biri herhangi bir tedavi ile bile düzelmez, öyle kabul etmek lazım, diğeri güzel bir odun tedavisi ile çiçek, çiçek olur. :ROFLMAO:
abi özet bu ama anlamıyorlar işte, ilk cümlen ile olayı özetlemişsin ama bu insanlara bunu nasıl anlatacağız? yani ben artık bu arkadaşların beyninin de kadınsı olduğunu düşünmeye başladım... halen kanun diyorlar ben gülüyorum...

misal veriyorum ki çok gördük; önümüzde insan ölüyor ve bir erkek anında işi gücü bırakıp o canı kurtarmak için kendi canını riske atıyor, erkek bunu yapar ama kadında bu refleks nadir görülen bir şeydir çünkü kadın beyni böyle çalışmıyor.

Kadın beyni erkek beyni ile aynı değildir, her iki taraf için koşullar ve şartlar aynı olmamalıdır, dediğim zaman bu hakaret mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar