Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ben kızın yerine kendimi koyuyorum tabi ki ben arabadan inip birinin üstüne yürüyecek değilim sen de yaştan dolayı arabadakilerin yerine koyuyorsun kendini kızın arabadakilere saygısızlık ettiğini kışkırttığını söylüyorsun da biri arabasından inip üstüne yürüse sen de aynı tepkiyi vermezsin

öfkelenmiyorum derdim artık milletin doğrudan yana değil kendinden olanın yanında olması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arada iğneyi kendimize batırmak lazım ama bu o anlardan biri değil
Kardeş biz seninle anlaşamayacağız. Gel baştan başlayalım. Ben diyorum ki;

1) Adam arabadan inip kızı dövdüğü için hatalı.
2) Kız, adamı sevgilisine dövdürdüğü için hatalı.

İşin yaşımın adamın yaşına yakın olmasıyla ilgisi yok. Umarım beni bu sefer anlamışsındır genç kardeşim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kardeş biz seninle anlaşamayacağız. Gel baştan başlayalım. Ben diyorum ki;

1) Adam arabadan inip kızı dövdüğü için hatalı.
2) Kız, adamı sevgilisine dövdürdüğü için hatalı.

İşin yaşımın adamın yaşına yakın olmasıyla ilgisi yok. Umarım beni bu sefer anlamışsındır genç kardeşim.
bunu desen anlaşacaz da sen motorcu üstüne yürününce çirkeflik etti diye arabadan inen kadına en masum dedin ben onda koptum

Bence burada hepimizin eşi ya da sevgilisi kavga ediyor olsa hepimiz öyle ya da böyle konuya müdahil oluruz. "Üstümüze vazife değil" demeyiz.
adamın sevgilisine bi araba inip saldırmışlar sen müdahil olmaz mıydın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bunu desen anlaşacaz da sen motorcu üstüne yürününce çirkeflik etti diye arabadan inen kadına en masum dedin ben onda koptum
Len sabahtan beri bunu diyorum zaten, öfkenden anlamıyorsun.

Bu arada tut ki kız dünyanın en melek kızı olsun yine de bu videoya göre yorumlarsam şirret ve çirkef. Sevgilisine adamı dövdürtmesi bile çirkeflik. O çocuğun da başını yaktı. Arabadan inen kadın için "masum" demedim, videoda o kadar çok hata var ki "videodaki kadın içlerindeki en masumu" anlamında dedim.

adamın sevgilisine bi araba inip saldırmışlar sen müdahil olmaz mıydın
Adam o ortamda değil, müdahil olmamış. Kavgaya çağrılmış. Ben kız olsaydım sevgilimin başını belaya sokacak, onu belki de hapse atılacağı bir iş yapmazdım. Onu tahrik etmezdim bu anlamda.

Son düzenleme:
Bence videodaki tek masum kişi motorcu kızın sevgilisi.

Kavga niye çıkmış kim haklı kim haksız hiç önemli değil, benim kız arkadaşıma böyle yapsalar o arabayı içindekilerle birlikte yakabilirim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bence videodaki tek masum kişi motorcu kızın sevgilisi.

Kavga niye çıkmış kim haklı kim haksız hiç önemli değil, benim kız arkadaşıma böyle yapsalar o arabayı içindekilerle birlikte yakabilirim.
ben de aynı fikirdeyim saldıran kavgayı başlatan kız olsaydı fikrim değişirdi

Motosikleti
RKS 125S
Bence burada hepimizin eşi ya da sevgilisi kavga ediyor olsa hepimiz öyle ya da böyle konuya müdahil oluruz. "Üstümüze vazife değil" demeyiz.
Tabi ki olayın bu kadar içinde olunca tarafsız kalamayız ama müdahil olurken karşı tarafı kışkırtmadan yapmak lazım bunu. Soğukkanlılığını koruyarak iki tarafı olabildiğince ayırmaya çalışmak ve kendi tarafını yatıştırmak lazım. Kendi tarafının yanında karşı tarafa sözlü veya fiziksel saldırıda bulunmak sadece kavgayı büyütür.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Al birini vur ötekine denir ya hepsi haksız. ne kadar kavga çıkarmaya meraklı ilkel varsa birbirini bulmuş.
Tommy arabadan inen kadın en masumu demiş ama olayları bu noktaya taşıyan da onun arabadan inip kıza saldırması, kimse arabadan inmeseydi iki laf dalaşından sonra yola devam edilecekti.

Kızın sevgilisine acıdım.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
araçtan inip bir insanın üzerine yürümek tehdit hareketi oluyor psikolojide, yapılmaması gerekir bunun, bu yüzden ben sövsem bile ellerim gidonda olur devam ederim

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Al birini vur ötekine denir ya hepsi haksız. ne kadar kavga çıkarmaya meraklı ilkel varsa birbirini bulmuş.
Tommy arabadan inen kadın en masumu demiş ama olayları bu noktaya taşıyan da onun arabadan inip kıza saldırması, kimse arabadan inmeseydi iki laf dalaşından sonra yola devam edilecekti.

Kızın sevgilisine acıdım.
Olaya karışan herkes mevzuyu sakinleştirmek yerine daha da yükseltmeyi tercih ettiği için hatalı. Ormanda şempanzelerin birbirini tehdit etmesi gibi kimse geri basmamış. Yani hayat memat meselesi olur başka da bunun kadar önemsiz bir konunun bu kadar yükselmesinin tek sebebi bu tiplerin hepsinin şempanze olmasıdır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Olaya karışan herkes mevzuyu sakinleştirmek yerine daha da yükseltmeyi tercih ettiği için hatalı. Ormanda şempanzelerin birbirini tehdit etmesi gibi kimse geri basmamış. Yani hayat memat meselesi olur başka da bunun kadar önemsiz bir konunun bu kadar yükselmesinin tek sebebi bu tiplerin hepsinin şempanze olmasıdır.
ee işte insanın ilkel güdüleri şempanze türünden çok farklı değil, ne de olsa ortak atadan evrilmişiz. Bizi insan yapan dürtüler değil medeniyet, o da bunlara pek uğramamış malesef.

Motosikleti
Yok
Sık sık şahit olduğum bir olayı senaryolaştırarak anlatmaya çalışacağım;

Arabayla, üç şeritli bir yolda en sağ şeritten gidiyorum. Solumda, yani orta şeritte benden biraz ileride başka bir araba var. Onun da ilerisinde, ama benim şeridimde (sağ şeritte) bir başka araba daha var.

Benim şeridimdeki araba, orta şeride geçmek istiyor, sol sinyalini yakıyor.

Normalde rahat rahat, kimseyi tehlikeye sokmadan şerit değiştirecekken, orta şeritteki araba, onun sol sinyalini gördüğü anda gaza sonuna kadar basmaya başlıyor, ve adamın şerit değiştirmesine mani oluyor.

Tommygun'ın belirttiği gibi bu toplum çürümüş durumda artık. Böyle manyakların fink attığı trafikte araç kullanmak artık çok tehlikeli.

Motosikleti
Ns200 15"
Sık sık şahit olduğum bir olayı senaryolaştırarak anlatmaya çalışacağım;

Arabayla, üç şeritli bir yolda en sağ şeritten gidiyorum. Solumda, yani orta şeritte benden biraz ileride başka bir araba var. Onun da ilerisinde, ama benim şeridimde (sağ şeritte) bir başka araba daha var.

Benim şeridimdeki araba, orta şeride geçmek istiyor, sol sinyalini yakıyor.

Normalde rahat rahat, kimseyi tehlikeye sokmadan şerit değiştirecekken, orta şeritteki araba, onun sol sinyalini gördüğü anda gaza sonuna kadar basmaya başlıyor, ve adamın şerit değiştirmesine mani oluyor.

Tommygun'ın belirttiği gibi bu toplum çürümüş durumda artık. Böyle manyakların fink attığı trafikte araç kullanmak artık çok tehlikeli.
Abi bizim Bursa'nın trafiği çok yozlaştı, son 5 senede iyice saçma sapan hal aldı Bursa.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Ezik ülkesiyiz maalesef. Sizin örnek olay tamamen eziklikten kaynaklanıyor... (Ezik halk ağzındaki ifade; psikolojideki tanım farklı.)

Bu videodaki olayın benzerini yaşadım, uzun uzun anlatmıcam ama ben yaşlınız var çoçuğunuz var yolunuza gidin derken karı-koca inip üzerime yürüdüler.

Ağzımdan tek bi hakaret çıkmadığı halde adam bana küfretti. En son dayanamadım yumruk attım bi tane.

Lavuk direk arabanın torpidosuna koşunca topukladım. Arkadan baktım bezin içinde bir şeyle koştu peşimden biraz, artık silah mı bıçak mı bilmiyorum.

Uzun lafın kısası bunların çoluk çocuk, yaşlı hasta umurlarında değil. Bunların çocuğu da büyünce kendileri gibi olur zaten o yüzden fazla kafaya takmamak lazım.

Motorcu kız doğru söylüyor "çingene" bunlar işte. Belki yaşından ötürü biraz atarlı giderli konuşmuş olabilir ama karşıdaki normal insan olsa yaşının olgunluğuyla yumuşatırdı ortamı.

YS kardeşim umarım işinden olmaz.

Motosikleti
Mondial Grumble
Çok büyük rezillik kızın yaşındaki kişiyi darp ediyorsun üstüne çıkıyorsun. Kızın arkadaşı gayet iyi yapmış. Arabadan inen kadın artık nasıl bir pislik mahlukatsa hem kızın üstüne yürüyorsun hem de kıza eşinle darp ediyorsun, kız bekle polisi arayacağım diyorken tekrar üstüne yürüyorsun, ardından başkası eşine hakettiğini verirken arabada çocuk var yapma yapma diyorsun. Motorlu kız da agresif davranmış biraz, karşısında bulunan toplumsal sınıfın alt katmanından gelen kişilerin seviyesine indiği gibi olay patlamış zaten.
O arabada olan kişilere ağız dolusu saydırmak istiyorum maalesef forum kuralları engelliyor.

Kim ne derse desin, motorcu kizin pisligidir bu olay. Az bile yapmışlar.
Bu nasıl bir zihniyet olabilir, bravo sizi tebrik ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar