Kadın maganda, Başımıza taş yağacak :)

5Njy4h.jpg

TeHUEF.jpg

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde ve tünellerde motosikletli kadın maganda, akan trafikteki araçların arasında tek teker üstünde terör estirdi. Herkesin canını tehlikeye atan maganda o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.

İstanbul’un çeşitli noktalarında trafikte motosikletle tek tekerlek üstünde giden magandalara bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde motosikletli bir kadın maganda, trafikte akan araçların arasında tek tekerlek üzerinde metrelerce gitti. Hem kendi hem de sürücülerin canını defalarca tehlikeye atan maganda, trafikte adeta terör estirdi. Şov uğruna trafikte akrobatik hareketler yapan kadın maganda, Kağıthane-Piyalepaşa ve Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde de aynı hareketleri sürdürdü. Maganda o anları kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.

Video linki: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/magandaligini-goruntusunu-cektirip-sosyal-medyadan-paylasti-40945615

NUNyC6.jpg

2aXScu.jpg

Tek teker Buse' yakalandı! "Pişman değilim, yapmaya devam edeceğim..."
Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde trafikte motosikletle tek teker üstünde giden kadın maganda, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı. Ehliyetine el konularak para cezası kesilen maganda, “Pişman değilim, yol boştu yaptım, kapalı alanda yapmaya devam edeceğim” dedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu hatunun ismini cismini bulun istemeye gitcez ailemle..:mrgreen:

Motosikleti
vespa gts 250 super
İsmini ve instagramını biliyorum ama yazmam doğru olmaz fakat ipucu veriyim keremahero’dan bulabilirsiniz:)

Son düzenleme:
Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
Sonuç olarak o motor altından kayıp vatandaşlara zarar verebilirdi.Aynısı Alanyada olmuştu ve form ahalisi motorcuya bir sürü küfürler etmişti.Konu bayan olunca farklı oluyor demkki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay canına bu alpha motovlog değilmi

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23

İyi olmuş salmasınlar.O motor altından kaçsa durağa dalsa hadi yetişkinleri geçtimde çoluk çocuğu biçse yinede pişman değilim diyebilecekmiydi.Ortak kullanım alanlarında başkalarının hakları olduğunu unutmamak lazım.Gitisin özel mülkünde amuda kalksın kimene.Böylelerinin ehliyetinin seviyesini düşüreceksin 50 cc den yukarı motoru yasaklayacaksın

tam da bu haberi paylaşacaktım. benden hızlı davrandın :)

İstemeye gidecem arkadaşlar. bende bi daha düşünün :)

5b8e7b56c03c0e1440f11d65.jpg

İstanbul'da motorsikleti tek teker üzerinde sürerek trafiği tehlikeye düşüren ve çektirdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Eser Buse G. gözaltına alındı. Üniversite 2. sınıf öğrencisi Eser Buse G., "Pişman mısınız?" sorusuna, "Hayır." yanıtını verdi.
Bir üniversitenin İnsan Kaynakları bölümü 2. sınıf öğrencisi Eser Buse G.,(24) tek teker üzerinde motorsiklet kullandı. Son olarak Beşiktaş Barbaros Bulvarında tek teker üzerinde motorsiklet kullandı ve diğer çektirdiği görüntüler gibi bunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri, adresini belirlediği Eser Buse G'yi gözaltına aldı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde trafiği tehlikeye düşürmekten 235 TL para cezası uygulanan Eser Buse G., adli işlem için Beşiktaş Polis Merkezine götürüldü.

Karakola sevki sırasında, basın mensuplarının "pişman mısınız? sorusuna "Hayır" yanıtını veren Eser Buse G., "Ben insanların canını tehlikeye atmıyorum, kapalı alanımız yok. O yıllar önce bir defaya mahsus bir görüntüydü. Tekrarlanmadı. Boş yolda yaptım. Yol bomboştu, o yüzden yaptım. Kapalı alan olsa orada yapardım. Kapalı alanda yine devam edeceğim." dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar