Kadın kullanıcılar Eldıven konusu

Merhaba bana kahverengı deri bır eldıven lazım hangı marka v.s onerınız varmıdır? tesekkurler

Bütçe belirtilmemiş. Mecbur genel bir tavsiye olacak; REV'IT! Palmer, Alpinestars Rayburn olabilir.

Geçenlerde facebookta chopper aksesuar sayfasında rastlamıştım.Gerçek deri ve oldukşa şıktı.

merhaba, baktım sımdı ancak hosuma gıtmedı cok tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

tesekkurler

evet bu güzelmiş peki buradan ben hıc alısverıs yapmadım, dolar uzerınden mı hep fıyat verılıyor? tahmöınen 90 tl ye yakın dımı?_

Merhaba bana kahverengı deri bır eldıven lazım hangı marka v.s onerınız varmıdır? tesekkurler

çinden sahte ürün alıp kullanmanızı hiç tavsiye etmiyorum. Alacaksanız türkiyede yapılan ucuz modellerden alın çok daha iyi. El çok hassas bir bölge hem koruma olarak hemde kullanılan malzemenin kanserojen maddeler önemli.

Cooper
Moonster
Daha ucuz yollu Retro

Hepsinin tonları ve fiyatları farklı

Son düzenleme:
bi ürün önericektim ama yorumlarını okudum ojelerini soyarmış o yüzden vazgeçtim

ben five gloves kullaniyorum. Dunyanin en fit eldiveni diye geciyor ve inanilmaz memnunum. Fivo gloves sport city modelin adi bir bakabilirsin. Kahverengi ve siyahi var.

Eldivenin erkeği kızı olmaz motorda koruması önemlidir bence. Bütçe varsa bi çok eldiven markası var. internette araştırıp uygun modeli bulacağın mağazaya git dene. Çinden eldiven alınmaz ölçüler uymazsa paran çöpe gider.

Al sana ticaret kapısı işte. Bütçe olucak hemen yapıştır.

1- kadın motosiklet eldiveni
2- travesti ayakkabısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar