Kadıköyden Selamlar

Arkadaşlar ben kadıköyden ilyas...
Ben sürekli arabalarla uğraştım.... Modifiye açısından....
Motorsiklete binme olayımda bizim personelin TVS Apache motoru vardı onda bayağı öğrendim.. Şimdi birden yüksek cc motorlar beni zorlar ama GT 250 R 2008 veya 2009 model düşünüyorum enjeksiyonlu olduğu için ... Ben super sport tip motorlardan hoşlanıyorum... Hyosung GT 250 R da 600 lük makine kalıbı var orası hoşuma gidiyor... Sizin bu motorla görüşleriniz ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum... Tabi Şu motoruda düşün derseniz alternatif olarak bakmak isterim..
Şimdiden teşekkürler...

motosiklet modelleri baslığı altında Hyosung ile ilgili tüm bilgiler var... Aramıza hoşgeldin...

öncelikle hoşgeldn kardeş derbi gpr125e bakmanı isterrm hyodan cok cok daha ii bence

saol hoşbulduk...
derbi 2 zamanlı olduğu için her benzin aldığımda yağla uğraşmak zor gibi geliyo bana... aslında boyut olarak çok farkları yok galiba...

Super Moderator
ailemize hoşgeldin:rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursun

saolun arkadaşlar
inşallah sizlerinde yardım ve yönlendirmesiyle 1 veya 2 hafta içerisnde motoruma kavuşmak istiyorum...

aramıza hoşgeldin
doğrusunu söylemek gerekirse başlangıç için ağır bi makine ancak biraz kullanmayı biliyorsan önce az trafikli ortamlarda başlayıp kısa sürede alışabilirsin diye düşünüyorum.bi 600lük kadar hacimli olsada güç olarak nisbeten zaptedilebilir.yinede kullanan arkadaşların tecrübelerini dinlemeni önerebilirim en doğru bilgi onlarda olur
inşallah en kısa zamanda kavuşursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar