Kadıköy'den merhaba

Selam herkese,
15 gün önce ilk motosikletimi almam ile aranıza katıldım, her gün motosiklet kullanıyorum totalde 1000 km lik nacizane tecrübem oldu.

Kadıköy'de yaşıyor bir internet şirketinde tasarımcı olarak çalışıyorum.
Sportster 883 kullanıcısıyım, aranızda olmak güzel.

hayırlı olsun güle güle kullanın. motor çalınmasın diye gerekli önlemleri aldınız mı?

Selam herkese,
15 gün önce ilk motosikletimi almam ile aranıza katıldım, her gün motosiklet kullanıyorum totalde 1000 km lik nacizane tecrübem oldu.

Hoşgeldin, bu sitede cruiser kullananları pek sevmezler. Umarım çabuk alışırsın : ) Bu arada başlangıç için hem yüksek hacimde hem de standart motosiklet dinamiklerini öğrenemeyeceğin ama sürüşü çok keyifli bir motosiklet almışsın. Eğitim ve ekipmanı da ihmal etmemen temennisiyle hayırlı olsun.

Dipnot: Ben de Kadıköydeyim, bir sorun olduğunda yardımcı olabilirim.

Aramıza hoşgeldiniz :) Maşallah motorunuz da çok çok hoş birde resimlerini görseydik tadından yenmezdi.

Selam herkese,

Bizim ust kattaki komsu musun acaba? Benimde kawa 300 var gecen yikadiydim konustuyduk :)

Selam tekrar,

Acıkcası mesajıma cevap beklemiyordum karşılama için eyvallah herkese.
Honda dan eğitim aldım 1 ders sonrasında ben yardırıyorum 1000 km yaptım 3 hafta oldu allaha şükür bir sorunla karşılaşmadım, düşük hızda denge problemi yaşıyorum biraz birde dönüşlerde bazen virajı kacırdığım oluyor yani dışa düşüyorum arada.

Bunların dışında harika herşey :)

Hoşgeldin, bu sitede cruiser kullananları pek sevmezler. Umarım çabuk alışırsın : ) Bu arada başlangıç için hem yüksek hacimde hem de standart motosiklet dinamiklerini öğrenemeyeceğin ama sürüşü çok keyifli bir motosiklet almışsın. Eğitim ve ekipmanı da ihmal etmemen temennisiyle hayırlı olsun.

Dipnot: Ben de Kadıköydeyim, bir sorun olduğunda yardımcı olabilirim.

hmmm demek bu nedenle kimse bizimle ilgilenmiyor. neden sevilmiyoruz anlamıyorum. neticede hepsi iki teker.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar