Kadıköy'de hafta içi akşam BOWLING !..

Arkadaşlar, gideceğimiz yer kapalı ortam, doğal olarak motorlar gözümüzün önünde olmayacak. Ama salonun girişinde zaten kapalı otopark var. Dileyenler (benim gibi pimpirikli olanlar mı desem) otopark'a koyabiliriz motorları. Veya girişe de bırakabilirsiniz. Zaten TANSAŞ var tam girişte, ışıl ışıl orası. sote falanda değil aslında. Ama bu konularda tercih hep mal sahibinde olur !..

Dün bir tane çalıntı haberi okudum, 100RR dı sanırım, şerefsizler kamyonete yükleyip çalmışlar. Valla bugün gözüm hep kapı önündeydi. Off ya kaskoda var ama sigortayla uğraşmak zaten bir dert yani.. Onun için içime bir ürperti geldi dün. Walla yatağamı sokup yatsam motorumla diye aklımdan da geçmedi değil.

Netice itibariyle en sağlam park kapalı otopark gibi görünüyor. Çevrede açık otoparklarda var tabii.

hadi yaa,, 7 kişimi geliyomu sadece, tanışmak için ii bi fırsat, niye değerlendirmiyosunuz bunu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tifosi12' Alıntı:
zühtüpaşa gelmiyomu ya, hala listede yok..

:bounce: herhalde beni kimse istemioo..:pr: :pr:
halbuki sürprüüüz yapcaktım..:pr: :cherry:

zuhtupasa' Alıntı:

olurmu paşam, dikkat edersen ben senin gelmen için özel istekte bulundum:cat:

zuhtupasa' Alıntı:

Hiç olurmu öyle şey, Tifosi12 hatırlatmıştı bende ekledim hemen..

Gerçi listeye eklemekte pek birşey ifade etmiyor, sonuçta amaç tanışmak oyun bahane..

Yani; oyun oynamak isteyen veya "hiç anlamam ben kardeşim, gelir kolanızı vs.vs. içerim tanışırız muhabbet ederiz" düşüncesinde olanlarıda bekliyoruz.

Gelsin gelsin herkes gelsin, toplanıp kaynaşırız, sinerji yaratırız oracıkta :cherry: :cherry: :cherry:

Ben elimden geldiği kadar diğer organizasyonlarda da bulunmaya çalışacağım, özellikle geziler :cat:
(Ben kiremitte alabalık yemek istiyorum yaaa, ama takip ettiğim kadarıyla hep cmt denk geldi, bir pazarımız var hiç denk gelmedi.. Artık kendimiz düzenleyeceğiz herhalde :) )

zuhtupasa' Alıntı:
halbuki sürprüüüz yapcaktım
MERAKLA BEKLİYORUZ :)

merhaba,
ben gelemicem ne yazık ki. yarın 2 tane finalim var. başka bir zaman inşallah:pale:

Anadolu Yakasının ŞipŞak Fotocusu Buka İş Başında!!!

evet gezilerde toplantilarda dugunlerde pikniklerde fotograf cekilir siteye konulur, hem de itina ile efendim :)

ropartaj ve ozel resimler yakinda huzurlarınızda....

gazlabeni ile toplanti sonrasi motorlarimiza donerken soylediginiz şey; abi iyiki motor almışız..
Teşekkürler herkese efendim.. Başka bir gün başka bir yerde tekrar görüşmek üzere diyip mesajimi bitiriyorum çünkü bi yerden karasinek vızıltısı geliyor yumurtlamadan bi yakalayım onu :queen:

Bukalemoon' Alıntı:

evet gezilerde toplantilarda dugunlerde pikniklerde fotograf cekilir siteye konulur, hem de itina ile efendim :)

ropartaj ve ozel resimler yakinda huzurlarınızda....

gazlabeni ile toplanti sonrasi motorlarimiza donerken soylediginiz şey; abi iyiki motor almışız..
Teşekkürler herkese efendim.. Başka bir gün başka bir yerde tekrar görüşmek üzere diyip mesajimi bitiriyorum çünkü bi yerden karasinek vızıltısı geliyor yumurtlamadan bi yakalayım onu :queen:

onurcum ellerine sağlık

ZIP len miş olarak dosyaları rapidshare de de görmek isteriz :)

süper bi akşamdı, bowlingin ustalatalarını da görmüş olduk.
bu arada sahilde çevirme olmadı hiç polis yoktu ama dragostan cevizli sapağından döndüğümde sotede bi polis arabası vardı
gerçi ziyanı yok ehliyet ruhsat tam

SÜPER AKŞAM İÇİN TEŞEKÜR EDER DEVAMINI DİLERİZ :)

bi fena oldum resimleri görünce:pale:
yarın 2 tane finalim var, onlara çalışıyorum,
uğricam diyip de uğrayamadım. kusura bakmayın.
başka sefere inşallah:pale:

bütün arkadaşlar teşekkür ederim.. çok eğlendik

strike sözü verenlerde görevi başarıyla tamamladılar :)
Ama size bir tiyo vereyim, kaskla atış yapmak uğur getirmiyormuş :cherry:

Şipşakçımızada çok teşekkür, göbeğim çıkmamış :p

Tekrarını heyecanla bekliyorum...

Bukalemoon' Alıntı:
butun resimlerin ziplenmis hali

Tikla Beni

Hocam dosya bozuk herhalde, indiremedim ben..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi gecenin ilerleyen saatlerinde thai ziya ile aniden baskın denetleme yaptık...:p
S&S

güzel bi gece olmuş paşam ya,
başka zaman görüşürüz inşallah:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar