Kadıköy Korsanları

Bune ne kadar negatif şey varsa yazdın. Başka konulara ak istersen birazda?

Arkadaş forum işsiz mi kaynıyor yoksa herkes benim gibi yıllık izin alıp ense mi yapıyor nedir bu herkes gazlamaya yer arıyormuş meğer :queen:

Yıllık izinde olsam forumda işim ne? Çıkar gezerim.
Gizli işsizlerdeniz bence hepimiz.
Yok lan bakmayın öyle dediğime bok gibi iş var da yapmıyorum. Koycaklar götüme tekmeyi sonunda

Bune ne kadar negatif şey varsa yazdın. Başka konulara ak istersen birazda?

Şaka yapıyoruz forumun geri kalanı gibi bu kadar alıngan olmanıza gerek yok bakın geride kalanlar gülüyor sizde gülmeye eğlenmeye bakın, yok ben alındım diyorsanız siz bilirsiniz art niyet yok yazdıklarımda. :king:

Yıllık izinde olsam forumda işim ne? Çıkar gezerim.
Gizli işsizlerdeniz bence hepimiz.
Yok lan bakmayın öyle dediğime bok gibi iş var da yapmıyorum. Koycaklar götüme tekmeyi sonunda

O tekme olayını ben snappy sayesinde yiycem az kaldı, ne zaman adamın avatarını görsem aklıma önce tavuğa çarpıp bir hafta sonra koyun ezmesi geliyor krize giriyorum odada bunda sonra şirkette foruma girmesem mi ne yapsam. :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kossuuuunnnnn
asssaggi maallede taksiciler, dolmuscular motorcuyu sikistirmislar dovuuyoolarmis

ben saat 6,30 da işten çıkıyorum nereye isterseniz gelirim, Migros arkasındaki belturda buluşulabilir ortam müsait biliyorsunuz.

Yine fukaralık var desenize, millet o barlar sokağında 30 TL'ye bir tabak makarna yesin; biz Beltur'da 1 TL'lik çay için yarım saat sıra bekleyelim. Adaletini dünya...

HAZZILHAR bizim beyne motosiklet üstünde oksijen gittiği için öyle büyük aptallıklar yapmıyoruz :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

ben saat 6,30 da işten çıkıyorum nereye isterseniz gelirim, Migros arkasındaki belturda buluşulabilir ortam müsait biliyorsunuz.

Yarın 18:45 Caddebostan beltur

Tamam geç katılıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

GTS 250i Evo
Plaka GYG 78

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar