kadıköy civarında otorup ev arkadaşı arayanlar..

kadıköy civarında oturup ev arkadaşı arayanlar..

herkese merhabalar marmara üniversitesi otomotiv öğretmneliğini kazandım yurt çıkmadı mecbur ev arıyacağım fakat yanlız kalıp ya da 2 arkadaş falan yanına ev arkadaşı arayanlar var mı ? bana bu konuda yardımcı olabilcek birileri var mı ?

Son düzenleme:
Valla kardeşim yandın sen :) Ev kiralarını bilmek istemezsin orda :)

Bu arada msj yazmamın amacı konu güncellensin ki işini görürsün belki :)

SAYGILAR :)

çako giren şemsiye açılmaz artık yarı aç yarı tok idare edecez ev arkadaşı arıyorum yurt sıramda 2500 küsür yedekteyim bide vay benm halime :)

meak etme burak yurt en fazla 1,5 ay içinde çıkar o süre zarfında yurtta misafir öğrenci olarak kalabilirsin yada kısa bi süreliğine özel yurtta kal çünkkü gerçekten orda normalde kiralar fazla bide öğrenci olduğunuz için iki kat fazla dediğim gibi devlet yurdunda misafir öğrenci olarak kalabilirsin bu konuyu araştır bence. hem misafir öğrenci olarak kalırrsan günlük olara hesaplanıo ve buda aylık çok fazla bişey tutumuo bence araştır bu konuyu sonuçta seni sokakta bırakacak değiller ya

teşekkürler burcu abla ;) dediğin gibi yapacam en mantıklısı ve hesaplısı o ama ev olayı olsa çok güzel olurdu durmak yok ev arkadaşı aramaya devam ediyorum :)

sen bi ortamı gör arkadaşlarını tanı ondan sonra eve çık yoksa sonradan çok başın ağrır

ewe hiç çıkma derim ole çok para harcayabilecek konumda değilsen işin astarı yüzünden çok pahalı çünkü sdaece elektraik su parasını hesaplayarak çıkıyor çoğu kişi ama bunun yeme içme kısmı war en basidinden 1 ay boyunca ewinize giren yemekleri fiyatlarını toplayın bakalım neler çıkıcak...

özel bir yurttada kalabilirsin devlet yurdundan daha iyi olacağı kesindir olanakları daha güzel olur ve rahat olur...

özel yurtlara baktım internetten odaya iki tane kanepe bir buzdolabı atmış adamlar yemek ve sıcak su var yazmışlar 450 ytl fiyat biçmişler :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar