Kaçtan gider BMW 1955 model

ya hocam Adana'daysan görüşelim bakalım makineye tabi sana uygunsa. Gerçi alamayız şu aşamada ama görürüz makineyi.

Ne kadar burdasın daha? Yarın veya Cumartesi Müsait olabiliriz. cuma günü iftardan sonra olur. Cumartesi gün içinde olur. Adana Galeria MacDonalds önünde.

bugün müsait değil misin çünkü ben yarın sabah istanbula uçacağım. ancak 4-5 gün sonra döneceğim. ondan sonrada 3-5 içinde antalya'ya döneceğim.

malesef üstat. Kardeşimle işimiz var. Bugün olmaz. Neyse görüşrüz inşallah. Sana iyi yolculuklar.

inşallah... teşekkür ederim ilgine. Benim cep bu 0543 223 18 11 görüşmek istersen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir motor...orjinal iyi bakılmış gibi görünüyor... bir arkadaşımın vardı harika gidiyor bu motorlar, seside harika... aslında bu fiyatlara hiçbirşey değil...

bencede sesi bir harika. ve çin mallarına 10 basacak kadar sağlam motorlar

e herhalde bmw sonuçta.
çin malıyla kıyaslaman ayıp (bana bir yerden taş gelebilir ama yalan mı)

Bende biliyorum ayıp ama ne yapayım dış görünüşe aldanan (benim yanımda) arkadaşlar var :) (kıyaslanan motor şu anda arızalı ve yeni alınmıştı)

BMW karşısında bu "çekikgözlü dünyadaşlarımızın" icatları vızz geliir tırıs gider baylar..
malumunuz BMW "makinaları" ürettigi yıllarda 7/24 servis ağı veremiyordu zira O yıllarda hem dünya devletlerinin içinde bulundugu mali kriz(ler) hemde ulaşım oldukça zor şartlarda gerçekleşiyordu.bunun bilincinde olan bavyeralı mühendisler imal ettikleri motor ve aksamlarını "evladiyelik" mantıgıyla üretmişler. bu halde malum makinanın çin malı ile kıyaslanması bana göre abes kaçıyor... nerde hans, nerde takanora.... :queen: :queen:

vay be hayalimde ki klasik motor bende 1954 horex var sağdan vitesli ama bu kadar bakımlı deil.bakımlıda bu fazla temiz

Resimleri ben ilk sayfaya eklememiştim :) . yav sen neden uğraşıyorsun ki. Belki de masraflar iki katına çıkar.

biliyorum masraflı olucagını ama uzun vadeye yayınca çok yara vermez heralde.. diyorum da bana inanmıyo BAZILARI :) :) hastasıyım eski modellerin!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar