Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar benim 1955 model klasik tip, çift silindir, 26hp temiz bir BMW R50 motorsikletim var. ben piyasasını öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz? teşekkürler.
slm fuut
ben bu modellerin bizzat takipcisiyim bi nevi hastasıyım da diyebiliriz.... sen bana bi resim vs.. ne varsa yollayabilecegin , tanımlayıcı olabilecek, gönder bi bakam!! satmak niyetindeysen konushuruz her türlü!!
135hp yi bilmeden söylemiş olabilirim. ruhsatında öyle yazıyor. Motorumla gezmeyi çok seviyorum ama başka şeylerine pek kafa yorduğum söylenemez. Resimlerini en kısa zamanda gönderirim.
Fuut cum, güzel kardeshim, foto yollicam dedin..bilgi verecem dedin lakin hala bi ses chıkmadı senden.yerim yakın olsa gelip bakym diyorum ama sen nerdee ben nerde!! "kachan kovalanır" mı yapıyosun, anlamadım :thumright: :thumright:
makina değishik tabii, hatta bu modellerle ilgili heryerde bulamayacagınız bir takım bilgiye de sahibim ama konunun asıl muhattabı burda olmadıgı ichin yazmak istemedim.. bilahare klasik makinalar hakkında bi forum achmayı dushunuyorum..orda paylashırız engin tecrübelerii ilginch bilgileri vs....
ah birde bağlanabilsem. yargısız infazda da üstünüze yokmuş :mrgreen: resimleri nihayet çektim (fotograf makinesini geçte olsa buldum) mercuryhepat sizden bu değerli bilgileri almak çok hoşuma gider. biz ailecek (Babam, abim) bmw hastasıyız. Yaklaşık 35 senedir değişik modeller elimize geçti.
Oldukça iyi durumda. Burda satış fiyatı 6.500 - 7000 YTL eder. Belki daha bile fazla olabilir yakından bakmam gerek. Ancak satacak adam bulmada zorlanırsın. Hastasını bulman gerek.