Kaçtan gider BMW 1955 model

ya bende seviyorum kendi elimle modifiye etmeyi ve uğraşmayı ama benim hiç vaktim yok şu sıralar. Seninde dediğin gibi parasal olarak zamana yayınca önemli olmaz. ve mühim olan kendi zevkine ve orjinaline göre yapmak değilmi

kesinlikle zamana yayınca koymaz ama kendi zevkine göre derken orjinaliteyi bozmak bence yanlış. bu noktada şöyle bir şey çıkıyo ortaya; klasikleri kendi zevkine göre mi yoksa orjinaline sadık kalarak mı restore etmeli???
ben klasiklerin mümkün oldugu kadar orjinal kalması taraftarıyım.ne de olsa "onları" ilk halleriyle sevdik ;) :bounce:

Aslında bazı arkadaşlar rengini değiştiriyorlar o bakımdan kendi zevkine göre dedim. :p
Yoksa orjinal olmadıktan sonra ne işe yarar ki. Çin malları gibi olur :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mercury ; sana geçenlere bi BMW haberi getiricektim valla unuttum yaa......
dur ben onu bulucam :cat:

Hepinizin Bayramı Kutlu Olsuuunnnnn :thumleft:

Fuut, hafız ben var dedikçe sen kaçıyosun, anlamadım valla... fiyat ver, resim ver diyorum paso!! 2 forumda da yazmış olmam lazım.ben mi görüyorum yazdıklarımı, yoksa sen forumu okumuyomusun!!!! :silent:

Yaw okudum tabii ve cevap yazdım ama mevzular başka yöne kaydı :p
Sen biraz meşguldün (ev taşıma muhabbetleri) bende fazla üstelemim dedim.
Bu resimler yeterli değilse c.tesi yenilerini çektiririm (benim digital mak. yok).
Fiyatı : 6.500 Ytl olarak düşünüyorum.
Motorun bütün yeni bakımları yapıldı (komple motor ile şanzuman bakımı, ön ve arka teker bilyaları değişti yağlandı vs.)
ve şu an için hiçbir arızası veya sorunu bulunmamaktadır.
Ayrıca sigortası pulu vs. yenidir ve hiçbir borcu yoktur.
Motorun çalışması emsallerine göre daha ii. :cat:
Motorun Sepetliği yoktur.

Motorun krangı ne durumda? debriyaj balatası ve baskı bilyesi ne durumda ? Bide istediğin para fazla bu motor için.

Fiyata birşeyler yapılabilir. Krank hakkında birşey diyemem çünkü orayı söktürmedim sadece süpap ayrlarını yaptırdım. Diğer parçalar iyi durumda.

mercuryhepat arkadaşım merhaba.. ben tekirdag çerkezköy deyim ve benimde bir tane r 50-5 im var bmw.. satmak yada 200 lük bir enduro ile takas yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisin.. ilk tercihim honda xl 200 .. numaram 0 536 423 76 31 .. şenol. buradaki ilanlarda resmi var ve herseyi orijinal 71 model marşlı

:mrgreen: :mrgreen:
affınıza sıgınarak uzun zamandır vakit ayıramadıgımı belirtmek isterim..
bu aralar kimselere hayrım dokunamıyo malesef, o kadar yogunum anlicagınız ama arada bi msn i achık bırakıyorum, burdan bana yazabılırsınız ve umarım cevap yazabılırım sızlere [email protected]
sevgiler :bounce:
Fuut, senide unuttum sanma :wiinkk:

Sevindim o zaman :mrgreen: bende bizden koptuğunu sanmıştım :thumleft:

Hocam 2 milyara anca çin malı scooter alırsın gibi geliyor :mrgreen: :mrgreen: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar