kaç motor var sayabildiniz mi?

istanbul izmir adana bir araya gelsek bunların iki katından fazla çıkarız biz yeterki bir araya orta bir yerde gelelim ( eline sağlık )

tam tamına 214 adet motor var bu arada gözlerimde fena halde yanma oldu :) adamlar sağlam toplanmış abi helal olsun

istanbul izmir adana bir araya gelsek bunların iki katından fazla çıkarız biz yeterki bir araya orta bir yerde gelelim ( eline sağlık )

abi kırık işler müdürlüğünü gösterde bi topla bakalım bizi bir araya bizde bi çekim yapalım :cat:

Son düzenleme:
aaah ah flim şeridi gibi geçtiler gözümün önünden... bakalım bizim ne zaman bu kadar büyük bir organizasyon yapacağız... hayırlısı... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
212 adet bunşarın bir tanesi 4 teker 1tameside 3 teker olmak üzeretoplam 212 adet :):)

eylül gibi bir bursa yada balıkesirmi yapsak yoksa çanakkalede bir gece düzenlesekmi ACABA bakalım kaç tane motor sevdalısı toplarız ben sponsorlarla konuşayım bakayım motor başına 25 litre yakıt verecek kimler var

konuş abide benim depo 22 lt alıyo 3 lt de bidonamı koyup götürücez nasıl oluyo :) biliyosun ben acemiyim bu konularda :)

186 chopper/cruiser,6 adet naked,12 adet racing,8 adet enduru,1 adet 3 tekerli 1 adet 4 tekerli vardı.:)
muhteşem bir geçiş harbiden. böyle kalabalığı şehir içinde düşünemiyorum.
bizim böyle bişey yapabileceğimizi de sanmıyorum açıkçası.

286 kişi var motorların üstünde... :) Peki kaç tane far var? Onu da saysın biri bari.. :queen:

Bunlar yuvarlak çiziyorlar toplasan20 kişiyi geçmez dönüp dönüp duruyorlar kamera arkasında gaza basıp tekrar arkadan sıraya giriyorlar :)

230 tane var, ben aradım sordum ordakilerden biri bizim frederick abi tanışlığımız vardı arizona çöllerinde ki draglardan

o dediki 230 motorduk o gün :)

Bunlar sürekli arka taraftan dönüp tekrar kameranın önünden geçiyorlar :p
Feyk bunalr feyykkk :p:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kaç kelle kaç lastik olduğunu boşverin de ne kadar düzgün gidiyorlar ona bakın bence biz ne zaman böyle grup sürüşlerinde kuralına göre gitmeyi öğreneceğiz??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar