Kaç kişi çıkıpta ben sürekli kask takıyorum der?

Herzaman, markete giderken bile, kask, mont , eldiven, dizlik standart.
Uzunyola gidiceksem ek olarak sırtlık takarım.

itiraf ediyorum şehir içine veya kısa mesafe gidecek olursam muhakkak Cox trip çene açılır kaskımı takarım. hafta sonları yada uzak mesafe hızlı yolculuk yapacaksam muhakkak Shoei x-1000 kaskımı takarım. diğer korumaları ise genellikle hafta sonları takmayı yeğlerim. çünkü hafta içi genellikle kısa mesafelere gidiyorum

show yapmak gibi olmasın ama sürekli kask takıyorum kaza geliyorum demez yaptığım 1-2 kazada sayesinde kurtuldum kontak çalışıyosa kaskı takacaksın :cat:

show yapmak gibi olmasın ama sürekli kask takıyorum kaza geliyorum demez yaptığım 1-2 kazada sayesinde kurtuldum kontak çalışıyosa kaskı takacaksın :cat:

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::
Alıcam sana Nexus 500 söz... :cat: :rendeer: :rendeer:

Paraşütsüz atlanmaz....

İster inanın, ister inanmayın kasksız hiç binmiyorum. MAHALLEDE ARA SOKAKLARDA BİLE YAVAŞ GİTSEM BİLE TAKIYORUM...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------

:cherry::rendeer::rendeer::rendeer:
Örnek ben ....
Kasksız kendimi çıplak hissediyorum :)

kasksız kesinlkle binmiyorum
bide şey var tabi saçlarım uzun biraz tehlike saçıyor kask olmazsa iki adımlık yere bile takıyorum :mrgreen: yani ben sürekli kask takıyorum :bounce:

bugün site içerisinde babam ve kardeşimle birlikte motosikletime bindik yani hep birlikte değil tabi ben onlara kullandırdım öğretmeye çalıştım..kasksız site içinde 10 km/s ile gittim azcık..vallahi tırstım..o sesler, o rüzgar yüzümde falan.kaska alışınca da bi tuhaf oluyor insan..

kask rullz diyorum..

kask olmadan kendimi eksik hissediyorum. kısa uzun mesafe fark etmez hele ki istanbulda motora biniyorsanız mutlaka kask takmak gerekiyor. bir eksiğim var oda dizlik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar