Kaç kişi çıkıpta ben sürekli kask takıyorum der?

Kask Yokken Motor sürmek daha ZevkLi kişiseL görüşürüm Tak bi bandana geç = )

Kask Yokken Motor sürmek daha ZevkLi kişiseL görüşürüm Tak bi bandana geç = )

kesinlikle
herzaman, araya bir şey katmadan
korunmadan, hissederek
çok daha zevkli olur :queen:

riskler belli
önlemini almazsan risk gerçekleştiğinde zarar görebilirsin
ya zevkten ya da emniyetten ödün vereceksin

92 den beri kullanıyorum motor he bindigimde kask kafamda yaz bile çok sıcak olsa cıkarmıyorum motorcu adam terler korumalar ve kask olmadan asla

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
İtiraf edilecek birşey yok aslında. Doğrusu neyse onu yapıyorum, motosiklete her bindiğimde tam korumalı oluyorum. Sadece kask takmakla bitmiyor bu iş. Dizlik, bellik, mont vs... Hepsi olacak. Bu bir kural yani. Bi işi yapıyosak düzgün yapalım ve korumasız binmeyelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaza Yapıp Kafasını Yere Vuran Herkez Kasksız Hayatta Binmez.
Benim Gibi.

Motoru ilk aldığım gün kaskımıda aldım. Ve 1km bile olsa herzaman kask takıyorum. Kasksız çıkmam abi :)

Hadi itiraf edelim bakalım Kaç kişi çıkıpta kasksız hiç binmedim dicek?

Ben itiraf ediyorum uzun yol-yağmurlu hava-rüzgarlı hava vb bunun gibi durumların haricinde kask takmıyorum :pale: zaten bunun harizi gidip geldiğim yerlerde toplam gidiş geliş 3-5 km yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ama zor oluyor bankaya giderken

Hadi herkez itiraf etsin Doğruları söyleyelim:wiinkk:

arkadaşım sen azınlıktasın. soruyu tersten sorman daha isabetli olur. ben ve tanıdığım tüm motor kullanıcıları bir mt bile kasksız binmiyor motora

mesajı yazdıktan sonra okudum cevapları.. ve çok sevindim. herkes senin tam tersine, kaskız asla diyor. bu vesile olsun. sende korumasız; ne kadar yakında olsa gideceğin yer, motora binme.

Son düzenleme:
benim gözümde kaskını takmayan kişi motorcu değildir.ben kasksız sürücülere asla yolda selam vermiyorum.mesafenin ne önemi varki.sonuçta 6-7 saniyede 100 km. hıza ulaşılıyor.

Son bir yılda 10 bin km yol yaptım, toplam 15km civarı bir yolu kasksız gittim; onda da kaskım kız arkadaşımdaydı.

10.000km'de tahminen kasksız 15km, montsuz 15km, eldivensiz 20km, dizliksiz 50km yol yaptım. Kask olmadığında bile diğer tüm korumalar üzerimdeydi, kask da artçımdaydı.

merhabalar ben seker bayramında yenı bır kask aldık o gunden berı kaskımı devamlı takıyorum
3 seneden berı aktıf motor kullanıyorum
gerı kalan zamanlarda nıye takmadınız dersenız wiwi :) kask vardı takmak ıstemıyordum cunku kaskı takdıgım zaman kafam ıcerısınde oynuyordu
kasklar hakkında bılgım yokdu sımdı aldıgım kaskım kafamda hıc oynamıyor cunku kafamın olcusune gore aldım ve keske kaskımı daha once alsaymısım dıyorum
ben marmarısde yasıyorum en uzak gıttıgım yer ıse tas catlasın 3 yada 4 km dır ama ben genede kaskımı takıyorum
hayat sızın hayatınız bence kaskınızı takınız bakkala gıdecek olsanız bıle
kazasız belasız surusler dılerım

Asla kasksız binmedim şu ana kadar bir kaç kere motorumu 10mt mesafe içerisinde park etmeye çalışmam haricinde...

motor alalı daha 1 ay oldu ama kasksız motorun üstüne bile çıkmadım. geçen arkadaş 20 km hızla giderken cips poşetinin üstünden geçti ve neredeyse düşüyordu. 2 tekerlek üstünde olduğumuz için ne olacağı hiç belli olmuyor o nedenle her zaman heryerde kask takmalıyız, takmayanları uyarmalıyız :cat:

Kasksız bir kere bile binmedim motora, bineceğimide düşünmüyorum.

Bir kere motoru çok yavaş sağa dönerken devirdim sağa eğim vardı. Direk kafamı yere vurdum çok yavaş düşmeme rağmen. Tabi kaskın ağırlığıylada biraz sert çarptı belki ama, kask olmasaydı ben bunu yazamıyor olacaktım belkide.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şehir içi nadir takarım şehir dışı sürekli takarım siz siz olun kaza anı yaşarsanız bir araçla hele hele kamyonla şafak şafağa çarpışmak yerine motoru tarlaya sürün şafaktan çarplarda 20 milyarlık koruma taksanız kask dahil yinede kurtarmaz arkadaşlar kolunuzu bacağınızı kafanızı sağdan soldan toplarlar kopmuş kafanızdada kask olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar