Kaç kişi çıkıpta ben sürekli kask takıyorum der?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki herkez kınayacak benı ama madem dogruları soluoruz ıstanbulda motor kullandıgım zamanlarda bugune kadar 1kere bıle takmamazlık yapmadım herzaman kaskım awrdır ufak bı yere gıderken bıle ama yazın altınoluktayım altımda denız sortu ustumde tsort kafamda kask dolasamıorum he yolda cıktıgım zaman takarım ama altınoluk ıcınde takmamısımdır

8 aydır motosiklet kullanıyorum toplamda 500 metreyi geçmemiştir heralde :)

ben kask taktığımda motordan zevk alamıyorum ama genede takıyorum arada sırada takmadığım oluyor ( gunesli hav fln )

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Arkadaşlar şu anda evliyim ama evli olmadan önce de motor kullanıyordum ve inanın kaskım takılı olmadan kullandığım motoru birinci vitese attığım hiç olmadı (genellikle önce motoru boş viteste çalıştırıp biraz ısınmasını beklerken kaskımı ve eldivenlerimi takarım da..)

jakoben neredesin sen? yolumuz kesişmedi bir daha. ankara grubu da yalan oldu zaten :)

Kesinlikle binmiyorum; kasksız artçıda almıyorum.Belli bir tehlikesi olan zevkimiz,tutkumuz var onada elimizden geldiği en güvenli şekilde binilmesi taraftarıyım.

Kasksız yollara çıkmam.:)

Bana 3 km.mesafede annem ve biraderlerimin yanına bile kask takarak giderim.:cat:

WALLA YALAN YOK CIN KASKIM WARKEN TAKMAZDIM HA ONU TAK HA FES TAK AYNI HESAP AMA LAZER WERTIGO DRAGON KASK ALDIKTAN SONRA TAKMAYA BASLADIM HEP BIRAZ DA SEKIL OLDUGU ICIN ANLARSINYA :wiinkk::cherry:

İşim kuryelik, hep takmam gerekli. Ayrıca N102 kullandığım için yüzüm hep açıkta, kaskı cıkarmama gerek kalmıyor.Kaskımı evin içinde ayakkabılarımı giydikten sonra takarım gelincede kaskı cıkartır ayakkabılarımı cıkartırım yeri ve zamanı hep aynıdır.

walla ben bi çarşıya inerken polis ceza yazmasın die,bide uzun yolda rüzgardan korunmak için.ewde gaza gelip çıkmışsam alırım.çünkü kesin gazlıyorum.:)bu durumların dışında takmam.gene kendimi geliştirdim.önceden ne olursa olsun takmıyordum.hatta bi ara kaska karşıydım:pyaş arttıkça bilinçte artıyo.ben 14 yaşında başladım motor kullanmaya.şimdi 18 yaşındayım.kendimi baya geliştirdim.:cherry:

Son düzenleme:
İzmit merkezde motor kullananların yarısı takmaz..
Ben birgün takmamıştım geçen yaz ondada 55 TL'yi yedim
Ondan sonra yine hep takar oldum :)

İzmit Merkezde olurum inşallah bundan sonra, okul bitiyor. Bende çok nadir takmadım, ama şu anda motorum biraz tırt o sebepten takmak zor gelsede takıyorum, Allah korusun şakaya gelmez, artı takmayınca saçlar berbat oluyo :)

ben hergün kullanıyorum...eskiden kullanmadığım zamanlar olmuştur..anak yeni kaskımı aldıktan sonra daha dikkat çekici bide daha güvenli olduğu için sürekli takıyorum derim..

saçlarım 3 numara bozulmaz bozulsa da dikiş izlerinden iyidir .
eğer 20 tl lik safebet kasklara güveniyorsanız fazla güvenmeyin
eğer yüzü açık yani yarım kask takıyorsanız boş yere takmayın
motora kız tavlamak için biniyorsanız zaten takmazsınız çünkü siz motorcu değilsiniz

Adam gibi bir kask alsam hiç çıkarmam yatarım onunla:cherry: yasığa da gerek kalmaz:wiinkk:

FAZLA SÖZE GEREK YOK!!!.. istersen takma...

Burada yer alan resim yönetim tarafından silinmiiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar